caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
clasic_woman....inak chvalim,ze ranajkujes,je to dolezite:0)a tiez cvicenie,len ja sa neviem k tomu pravidelnemu akosi dokopat;0)ako chces cvicit?
ahoj clasic_woman...vitaj:0)vies ono to byva tak,ze prvych cca 5-7 kg ide dole lahsie,ale zvysok tazsie....mozno je to trosku vela do konca roka tolko schudnut....vies,tak aby sa ti to nevratilo,ale samozrejme vitame ta:0)a vecerat mozes kludne nieco lahke take 2-3 hodky pred spankom,my sa to s babami tak snazime praktizovat:0)
qiu......vsak pozeras Ruzovu zahradu?:0))))
dobru noc sonicka:0)
no tak to teda nebudes sonicka,lebo ta vyplieskame:0)))
pijem teraz ten cajik,fakt je chutny,suste,odporucam,ribezlovy:0)
no vyvratila ale uz nebudem slubujem:)))skusim si aj ja nejaky ten cajik zaobsatarat....
a ja uz na dnes s netikom off tak dobru nocku krasky mam was rada:)
no ja tiez asi tak tych 4-5 kg za mesiac:0)a kupis cajik v lekarni alebo aj v potravinach,ale podla mna je lepsi a kvalitnejsi vyber v lekarni....aj rooibos je dobry:0)
sonicka,tiez dufam,ze si tu pizzui nevyvratila potom,lebo sa snazime chudnut zdravo,hmm?:0)
qiu....ja som si prave teraz zaliala cajik a vyluhujem ho....vola sa regulactive 3.ale neviem uz presne kolko stal,lebo bol doma v bare uz nejaku dobu:0)ochvilku ochutnam a poviem ti ako chuti,len je este horuci:0)ako sa mas dnes qiulka hmm?:0)a ako sa ti darilo?