Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
Ahojte. Mam neustály problém! Uz asi 9 rokov mam kazdy den vytok a dost mi to prekaza. Gynekolog. mi povedala, ze to nevadi a ze netreba s tym nic robit, tak som z toho zufala! Je to klasicky zltkasty vytok. Nevie niekto co s tym??
bola som na vysetreni a odbornicky mi povedala, aby som sa umyvala zospodu prudom cistej vody a nie ziadne mydla, tekute pripravky. Ak hlavne nemate spruchu nemacat sa zbytocne vo vode. Robit sedacie zabaly z mysieho chvosta. Dalsia rada: na tampon si dat kysly jogurt. Vytok je nedostatok kysleho prostredia v posve. Je to oskusane. Funguje to. Pozor na jarne prechladnutia zospodu. Odbornicka mi povedala aby som nenosila odhalene krize, ako moderne dievcata – trpia tym krize, chrptica a hlavne toto je problem u vytoku. Liecenie je dlhodobe, ale stoji to za tu namahu. Drzim palce
pre lenusik: bola som u gyn. povedal ze mi nic nie je...
emily-no zajdi radsej k doktorovy!neni to strasne,ten kus vydrzis...
karolina - mala by si sa poradiť s lekárom o ďaľšom užívaní antibiotík, mal by ti v tomto prípade predpísať iné antibiotiká, niektoré antibiotiká narúšajú prirodzené prostredie v pošve a môžu vznikať mykózy a plesne, určite sa poraď s lekárom!!!
opravujem sa ten vytok je uplne ako vodicka a je uplne krvavy..kramy to urcite nie su..
ahojte lidicky.pocuvajte mam slabsi vytok bielo cervenej farby,prvykrat.neviem co to znamena.Som teraz nachladena a beriem silne antibiotika ale cela posva ma neuveritelne boli hoc len na dotyk.Je to priserna bolest.Co to moze byt? Moze to byt z toho prechladnutia? ;-(
emily....pravdepodobne máš kolpitídu resp. zápal pošvy...
Asi pred týždnom po milovaní sa mi objavil výtok sfarbený do modrofialova...nie je mozne aby to bolo z oblecenia, lebo výtok bol z vnutornej strany nohavičiek....odvtedy sa nezopakoval...hmmm....poculi ste už niekto niečo také?