výtok - bielozlty, zapacha

carmen

hej,aj ja mavam vytoky uz roky. Na gynde mi povedali ze vsetko v poriadku, tak to ma byt,je to vramci normy.. Ale fakt je to neprijemne.. nielen pocas menstruacie sa citim "spinava".. :(

polka

Ak máš naozaj sedemnásť,tak hneď zajtra ráno bež na gyndu.To nie je žiadna hanba,skôr naopak.Každá baba rozpozná,keď nie je niečo v poriadku.Ak cítiš,že výtok zapácha,je to varovný signál!Choď tam skôr,než bude neskoro!Zisti si,ktorý gynekolog vo vašom okolí má dobrú povesť a navštív ho.Vyšetrenia sa neboj,nie je to nič hrozné,sú aj nepríjemnejšie vyšetrenia.Zlom väz!

syma

ja mam tiez rozne vytoky, najcastejsie hnedy, ktory je pred menzesom potom priesvitny a nakoniec bielo zlty.
vysetrenia mam v poriadku a aj dve deticky ale na gynde mi povedal, ze mam radsej pouzivat intimnu hygienu pre zeny PH neutral, ziadne mydlo a ani hydratacny krem v okoli bikin, musim povedat ze zatial to je v pohode
co sa tyka tvarohoveho vytoku, tak ten som raz mala tiez a strasne to svrbelo, preslo to bactrobanom- antibiotikami, boli to nejake kvasinky
uz som to chvalabohu 4 roky nemala ale naozaj to neni dobre zanedbat, pretoze cim neskor sa s tym ide tym to moze byt agresivnejsie a v neskorsom veku by si mala znehodnoteny sexualny zivot

natali

pre ROCHNU:
no presne taky pocit mavam aj ja:-)je to mooc neprijemne...tak co s tym?asi jedine ta gynekologicka...hmm..

lila

pre Rochnu:no ale mne uz sama gyn povedala ze mam zvysene pH, potom mi povedala ze som v poriadku,potom mi povedala ze sa nemam holit v okoli bikin...a neskor mi aj povedala ze mam kvasienky neskor tu vasu mykozu.. tak co si mam vybrat???

lila

ahojte..mam taky isty problem ako pisete..mavam vytoky denno denne a aj pred aj po kramach a ani neviem kedy mam vlastne ovulacne dni..chodievam aj ku gynde ale vzdy mi nieco ine predpise ale aj tak sa toho neviem zbavit... aj tak si myslim ze gynda sama nevie co mi ma predpisat aby ma to vyliecilo... mozete poradit?diki

Rochna

Hm,tak vidim,ze tento problem netrapi len mna. Ja som sa na to pytala aj u gynekologičky. Ten hnedkasty vytok je pred menstruaciou vraj normalny,menzes uz pomaly zacina. Ten priesvitny, nezapachajuci je tiez normalny, precistuje sa tym vagina. Takze ze mame byt rady, ze sme zdrave. Ale neviem ako vas, ale mna strasne znervoznuje, ked vytok mam. Niekedy si pripadam, akoby som sa pocikala:) Fakt paradne, ked nam z nej cely zivot nieco vyteka. Hmm, a zasa maju chlapi v niecom vyhodu...

natali

tak dik DYNA ale ja sa aj tak bojim:-))co ked ma zje??=)..ale ne ja by som radsej brala asi muza..ci zena je lepsia?ked ja neviem:)