Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
Baby s vytokom mám problemy už 20 rokov a udajne som uplne v poriadku.Mám 10 ročného syna chvalabohu!Myslela som si,že som chorá a ani deti nebudem môcť mať.Ale znepríjemňuje mi život výtok riadme!!!!!
pre Natali:
neboj sa, kuriatko, gynekologička nie je čert,(kým nenavádza na interrupciu). Pomôže Ti. A to, že si panna - to je predsa normálne. A nie to, keď ho stratíš v takmer detskom veku. Hlavu hore, si kočka na mieste.
ahojte moj problem je ovela vacsi...ja mam vytok uz asi 4 roky,mam 15..taktiez sa bojim ist k lekarovi kvoli tomu ze sa hanbim a aj kvoli tomu ze sa bojim aku chorobu by mi zistil...nemate niekto nejaky domaci recept?velmi vas vsetkych prosim...P.S:som este panna
diiky aj tak za radu...Asi by som ale aj tak mala ist gynekologovi...Ale hrooozne sa bojim...Mozno ani nie tak toho co mi bude robit ale aj toho ze mi povie ze mam naozaj nejaku chorobu...Ale dufam ze to tak nieje.Drzim vam palce baby.majte saa:)
pre vivi:ja si myslim ze ten vytok ne je zo zapalu,ale mas to len vtedy ked mas plodne dni.Vtedy zeny maju taky husty hlienovity vytok.
Ja mám to isté len tiež na to neviem odpoved takže asi ti neporadím pretože potrebujem aj ja momoc ahoj
Ludia ja potrbujem pomoc...Mam 17 a mam taky skor priesvitny trosku biely hlienovity vytok...nezapacha a nemam ho stale...neviem co s tym..Bojim sa ist gynekologovi...Diiky moc za radu...pa
Pre Poluk: manželke na tvarohový výtok pomohol výluh zo šalvie lekárskej(fy JUVAMED)ešte lepší bol bylinný protizápal.šalviový kúpeľ (fy HERBEX) - sedací kúpeľ cca 1/2 hod. 1x denne, po 2-3 sedeniach by to malo by O.K. V každom prípade je to potrebné včas podchytiť a nečakať...
ahojte, pomaha proti vytokom Lactobacilus Acidofilus so zivymi kulturami?
PRE POPULOK! POdla toho co pises: mas mykozu. Treba ist k lekarovi. V lekarni ti sice daju lieky, ale tie bezne dostupne su malo ucinne a liecba trva najmenej 2 a viac tyzdnov. Lekar ti mozes prepisat lieky na liecenie od 3 do 14 dni. POdla toho v ktorom dni cyklu si. Liecbu treba ukoncit pred prichodom menstruacie. Predpisuju sa čípky na vkladanie do posvy. Nepodcenovala by som to a hlavne neliecila sama. Tiez treba preliecit aj tvojho partnera, lebo si mohla nakazit, alebo aj on teba. A potom si to mozte predavat jeden druhemu navzajom a bude prichadzat k opakovenj infekcii. U muzov sa ani nemusia prejavit vonkasie príznaky. Tiež si sa mohla nakazit na plavarni, v saune, cudzim uterakom a podobne. Mykoza je nebezpecna na plodnost a hlavne pri opakovanej nakaze. Dost vela veci o nej najdes aj na nete. Kedže predpokladam, ze ju mas po prvy raz vobec nemusis panikarit. Treba to preliecit a pri dorzani hygieny by sa ti nemala uz vratit. Aj ked skoro 75% žien ju ma po prvom nakazení opakovane :-( Ale mozem sa aj kludne mylit, tak radcej chod lekarovi, ten ti lepsie urci o co ide. Ak ide o mykozu lekar by ti mal vycistit posvu co urychluje proces hojenia a potom predpisat lieky na vkladanie a krem teba aj pre partnera. Prípadne ti môze predpisat aj vyplychy posvy. Vzdy je dolezite preliecit aj partnera, aj ked lekar tvrdi, ze nie. Mne to urobil moj predchadzajuci lekar a potom som nechapala preco sa mi to stale vracia. :-( Ak budes mat este nejake otazky, tak mi kludne mozes napisat mail. S mykozou som si zial dost vela uz preskala a ked budem vediet, tak poradim. Pa a bez k lekarovi. zuzana mail:buzka@pobox.sk