Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výtok - bielozlty, zapacha

zuzana

no, emyli, tak asi usudil, ze ide o medzimenstruacny vytok, ktorý ma skoro kazdy zena... ak si nie si ista s jeho postupom, tak chod este k dalsiemu lekarovi,... u ma bol vzdy postup taky, ze ked som prisla k lekarovi s nejakym vytokom, tak mi vzdy odbral vzorku , ktoru poslal na rozbor... a predpisal mi lieky... po tyzdni som sa mu bud ozvala ja kvoli vysledkom,alebo mi sam zavolal ak islo o nieco mimoriadne... (a ako prevenciu proti vytokom, zapalom a proti mykoze pouzivam Tantum Rosa) no zial u nas je realita taka, ze lekari dost vytoky aj zapaly podcenuju... :-(

maddy

ani by som neverila, ze je nas s tymto
problemom tak vela. to sa s tym mame
zmierit? podla mna to nie je velmi
normalne, je to sice bezne, ale nie
normalne...

sandy

ahojte,ja som na tom rovnako,vytok mam uz par rokov a je biely,no gynekologicka mi povedala,ze je to od prechladnutia

emily.

ahojte, bola som u gynekologa na vysetreni, povedal ze je vsetko v poriadku, ze ten vytok je viac-menej normalny...ale nezobral
ziadne vzorky nic..ani mi nic nepredpisal..tak ja neviem...

syma

ak ti neprejde do 2tyzdnov, tak to uz nebude v poriadku, aj ja mavam v case ovulaciee zhruba 10 dni taky vytok a zatial je vsetko v poriadku, po ine dni ho vsak nemam

populok

mala som mykozu,brala som cipky.No teraz mam zlty vytok,nesvrbi.lekar mi robil testy a povedal ze je vsetko v poriadku.No je to dost neprijemne

zuzana

Tak co sa tyka vytokov nie je to ziadny velky problem. Moja rada od gynekologicky je ze jednoduchym zakrokom sa to da riesit ked a teraz neviem odborne sa nieco spali nieco co sposobuje tvorbu vytoku. Takze sa treba poradit s gynekologickou.

janík

akupunktúra: výtoky majú rôzné príčiny-len približne:
,1,biele výtoky-príčina-slabá slezina,silná pečeň
2,žlté-príčina-slabá slezina i oblíčky
3,červeno-biele-silná pečeň,nadmerný sex....
4,červený-silná pečeň,slabé oblíčky
a iné

niekto (KE)

Pre vsetky strachujuce sa slecny. Tabletky su dobre na akutne problemy. Ale problemy sa budu opakovat kym sa nedate do poriadku. Ked raz chcete mat zdrave deti bez problemov tak je cas nieco spravit. Nebudem tu pisat telefony, ale pri poslani mailu vam poslem spat tel.cislo kde sa mozete dohodnut co a ako dalej. Ziadne vyzliekanie a podobne veci.Je to alternativna liecebna prax.

didi

ahojte.mam problem s vytokom az asi 3 roky.doktor mi vzdy predpise cipky,ktore sice zaberu,ale len docasne.moj novy problem je hnedy vytok bez zapachu,bez svrbenia s hlienmi krvavej farby.uz som to raz mala a povedali,ze to nieje nic vazne a dalimi znova cipky akurat,ze silnejsie.ja uz fakt neviem.?nesuvisi to s chorobou,alebo nadmernym unavenim?