Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
Mám otázočku...Tiež mám výtok a nie som sama ako vidím, len som sa chcela opýtať, či teda mám ísť na vyšetrenie či nie ? Lebo ako vidím trápi to tu každú, a vždy jej gynekológ povie, že to nič...Tak neviem =(..PROSÍM odpoveď =)
ale chod ak k tomu gyn.lebo ako hovorim casto som mala aj streptokoka a vtedy som mala prave biely vytok ,nie husty, bez zapachu, bez svrbenia, stipacnia, palenia..
neni za co dakovat.
z lekarne? co aj ti viem skus len preventivne Floragyn alebo gynocaps na obnovenie flory v posve,..ved naco nieoc ine ked ot nezapacha, nesvrbi a pod..Floragyn mas cca za 250sk 6 kusova Gynocpas 14ks za 214Sk.
dakujem ti velmi pekne za odpoved...dufam ze to nebude nic vazne..lebo ma to tam dole ani nesvrbi..ale chcela by som nieco vyskusat z lekarne..nevies mi nieco poradit?
pre istotu asi zajdem..dakujem
vytok/ tak urcite by si mala ist na vysetrenie apson sa uistit ze o nic nejde. ja som mala uz takmer vsetky mozne probelmy z vytokom ,ten predmenstruacny co opisujes je ok. inak biely vytok bez zapachu som maval vtedy ked som mala streptokoka. Ale mozno u teb aje to ok, niekto proste ma viac vytoku..a ked je bielya bez zapachu tazko povedat o co ide..mozno si ok. ale radsej chod
ahojte,
mna trapy uz dlhsie vytok.je biely, trosku hustejsi ako voda, nezapacha ani niesu v nom hrudky, pred menstruaciou mavam taky soplovity priesvitny...menstraciu mam pravidelnu ako hodinky a neberiem ani antikoncepciu...
je to neprijemne...je to normalne alebo treba zajst na vysetrenie?