výtok - bielozlty, zapacha

elenaaa

ahoj..mam taký problem..už mam dlhšie biely výtok..a bojim sa..bola som aj na gynekologii..a tam mi povedala že mam kvasinkovu infekciu, predpisala mi tabletky..ale jaksi to nezabera..a strašne sa bojim že by som mohla byt tehotna..ale keby som tehotna..tak by mi to musela oznamit nie?

Lusytta

ninnka:ja by som isla, hlavne, ak je to pre teba neprijemne nejakym sposobom..radsej ist zbytocne ako mat nejake problemy potom

ninnká

Mám otázočku...Tiež mám výtok a nie som sama ako vidím, len som sa chcela opýtať, či teda mám ísť na vyšetrenie či nie ? Lebo ako vidím trápi to tu každú, a vždy jej gynekológ povie, že to nič...Tak neviem =(..PROSÍM odpoveď =)

akinom007

ale chod ak k tomu gyn.lebo ako hovorim casto som mala aj streptokoka a vtedy som mala prave biely vytok ,nie husty, bez zapachu, bez svrbenia, stipacnia, palenia..

akinom007

neni za co dakovat.
z lekarne? co aj ti viem skus len preventivne Floragyn alebo gynocaps na obnovenie flory v posve,..ved naco nieoc ine ked ot nezapacha, nesvrbi a pod..Floragyn mas cca za 250sk 6 kusova Gynocpas 14ks za 214Sk.

vytok

dakujem ti velmi pekne za odpoved...dufam ze to nebude nic vazne..lebo ma to tam dole ani nesvrbi..ale chcela by som nieco vyskusat z lekarne..nevies mi nieco poradit?

akinom007

vytok/ tak urcite by si mala ist na vysetrenie apson sa uistit ze o nic nejde. ja som mala uz takmer vsetky mozne probelmy z vytokom ,ten predmenstruacny co opisujes je ok. inak biely vytok bez zapachu som maval vtedy ked som mala streptokoka. Ale mozno u teb aje to ok, niekto proste ma viac vytoku..a ked je bielya bez zapachu tazko povedat o co ide..mozno si ok. ale radsej chod

vytok

ahojte,
mna trapy uz dlhsie vytok.je biely, trosku hustejsi ako voda, nezapacha ani niesu v nom hrudky, pred menstruaciou mavam taky soplovity priesvitny...menstraciu mam pravidelnu ako hodinky a neberiem ani antikoncepciu...
je to neprijemne...je to normalne alebo treba zajst na vysetrenie?