Ahojte, mam uz dlhsie taky neprijemny problem..mam bielo-zlty zapachajuci vytok..nic ma neboli ani nesvrbi..ku gynekologovy sa bojim ist lebo som tam nikdy predtym nebola..mam 17..neviem co mam robit..prosim poradte..
výtok - bielozlty, zapacha
no moja biely, soplovyty vytok je ok! ten hrudkoviyt co opisujes nie. chod ku gyn...ja somsi na odporucanie gyn.kupila Candivac a zatial sa drzim dobre. klop, klop
cawte mam asi 3-4 roky vytok blee :( prosim pomoc! uzsom brala cipky,canesten,laktobacili a nic........biely soplovity ..ble :! hrudkovity pomozte mi prosim napiste na moj emial.....VIEM pozerem\"..doslovne...vela sladkosti..aj kilo :D za den..a pijem len sladke napoje mlieko neznasam zase zacinam pouzivam laktobacily..pomoze mi to?..ked aj zmiernim moju stravu..sladku...JEJ SAK POMOZTE...GYNEKOLOG NIC NEVIE..O TO NEJDE....ALEBO TO MOZEM MAT UZ CHRONICKE?...ALEBO JE NIEJAKA SANCA..OPERACIA?..LEN NA EMIAL ...RUCHA77@AZET.SK BUDEM CAKAT..napiste...papa
Aj ja mam vytok! Vyteka nam na dvore zumpa. Musim spravit lepsi poklop papa
nikola-chod k lekarovi alebo skus tantum rosa vyplachy.
jzjjuj
mam biely zapachajuci vytok a neviem co mam robit pomozte tm dole ma vsetko svrbi...pomozte co mam robit nika 14
ahojte, prosim vas neviete mi poradit. uz druhy den mam silny biely vytok. moze to byt sposobene pitim burciaku, pripadne nadmernou konzumaciou hrozna??