ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
nie, ja som nechcela obvinit teba. len poznam ludi co sme chodia, a kritizuju (sudia) tych co najprv napisu ze "jedla som dnes jablko a jogurt" a potom niekomu radia ze maju jest teple porcie, pecivo, 5 krat denne a sami to nerobia
ja sa za moj jedalnicek hanbim lebo je ubohy a nakolko sem nemienim pisat anorekticke jedalnicky tak ho sem ani pisat nebudem...
a ano priznavam si ze je este stale chory a co teraz? pokusam sa navysovat a dari sa mi ale stale este nepatri do tejto temy kde sa nehanbime za jedalnicky
a preco by ma mal niekto sudit za rady ze treba viac jest a nehladovat? alebo mam radsej radit a upevnovat ta v tom ze jedz to jablko a nic nic nic za den? nie to nemienim...
zuju co sa deje?
oki, asi to znamena ze si vychudnuta na kost a bojis sa ze ta budu sudit za tvoje rady. chapem. tak mi aspon napis co si ty dnes jedla?
fuu tak toto ja stale nezvladam napisat...viem ze ty si to sem uz niekolkokrat napisala ale ja nejako nezvladam :) a ajtak by to bolo len o dalsom porovnavani...
kolko vazis ty a merias? alebo aspon BMI. uz ked som ja bola uprimna