Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

kyblik_

trosku sa obavam ze sa dostavam do role kedy ti radim ako schudnut a to sa mi nepaci, resp sa toho trosku obavam aby som ta este viac nezmagorila...ale myslim ze lepsie nez ta nechat pokracovat v tom jedalnicku co si sem napisala :(
nemozem a ani ti to neviem zarucit ale ano myslim si ze schudnes ked prestanes hladovat a budes dodrziavat ten jedalnicek co si sem napisala (cize viac jest a prestat hladovat)

kyblik_

fuha to ti neviem povedat ja som nikdy nevracala a ani take nechcem skusat, dufam ze ani nikdy nebudem...
ale podla mna ti pomoze tento jedalnicek, ked prestanes hladovat, prestanes sa prejedat a tym padom aj vracat - ved to je priama umernost
pockat! ano, vzdy ked zacnes jest viac moze byt impulz dalsieho prejedenia ale vies kedy to pride nie? ked hladujes, cize ako sa vyhnut prejedeniu? prestat hladovat a ked budes dodrziavat urcenu hranicu (aj tu minimalnu) tak to pojde uvidis, resp za pokus to stoji nie?

kaine zoe

strasne sa bojim ze sa zas prejem. vzdy ked zacnem jest viac, prejem sa a vraciam a paradoxne, po tom sa este viac pribera. ako je to s tebou. akoto ze ta nenapadlo nikdy vracat. co by si mi poradila aby som nevracala? vzdy to zacina niecim zakazanym, preto si to zakazane vobec nedovolim. a toho je dost,
ziadne sladkosti
ziadne maslo
ziadne smotanove veci
ziadne finger food (chips, popcorn, ocka..)
ziadne jedenie po 20.00
atd

kyblik_

no hej asi tam bolo vela toho sladkeho a pochutin :) ci bagel, ci krekry,...urci si toto co si mi teraz napisala ten je podla mna super, nebudes hladovat, zrychlis metabolizmus,...

kyblik_

no super, iked stale malo pre normalneho cloveka ale niecim treba zacat...podla mna si takto urci a NECHOD pod ani keby co bolo, ak si este hladna tak si k tym porciam este nieco dopln, viac zeleniny, acidko, ovocie, jogurty, syry, cokolvek len aby to bolo lahke a nemala pocit prejedenia, hm? dalo by sa to? co tak si dat aj vecsie ranajky? do musli nakrajat ovocie napr?

kaine zoe

hej, ten co si mi napisala sa mi pacil. aj som sa fajn citila. ale pri takom teraz neschudnem lebo odvtedy som pribrala. mam 180 cm a cca 65. viem ze je to vela. chcem mat aspon 60

kaine zoe

Ranajky:
cerealie (musli bez cukru) s 2 dcl nizkotucneho mlieka)
alebo
2 vajicka, 1 platok celozrnneho chleba, zelenina
alebo
shake (sojove mlieko, ovocie, med)

Obed: nemavam teply kvoli praci
salat (zelenina, syr, sunka, alebo tuniak a pod.) plus jogurt alebo ovocie
alebo sendvic (2 platky celozrnneho chleba, oliv. olej, sunka, syr, zelenina)

Olovrant - musim mat vzhladom na maly obed:
jogurt
alebo
ovocie, fit tycinka, frozen yogurt, iced coffee..

Vecera - je u nas vacsia, ale zdrava
kuracie prsia, zelenin. salat
steak, priloha
cestoviny nie smot.omacka
brokolica zapekana s vajickom a syrom...

Ked som takto kedysi jedla, aj tak som bola hladna. Lebo som nedala viac nez 1000 kcal.

Ranajky su takych 200
Obed takych 300
Olvrant 100
vecera 400 maximalne

kyblik_

ok dobre a co toto? vtedy si pisala ze sa ti celkom dari a vyzera ze si bola rada z tychto jedalnickov, hm? preco to nemoze byt taketo aj teraz?

R: spali sme dlho s manzelikom takze
12.30 2 vajicka, 1 bagel s maslom, 1 dcl pom.dzus, voda
15.30 syrove celozrnne krekry 50g
17.00 ladova kava (mlieko, kava, lad, no cream, no sugar) a angel food cake (fat free cake) so smotanou a mangom
19.30 7 chicken wings v hot omacke, brokolica
21.00 ovocny salat mala miska, 1 dcl bieleho vinka