Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

fialocka

ahojte, dnes:
R: bagetka so sunkou, syrom, paradajkou a listom zeleneho salatu, kava s mliekom
O: spagety s bazalkou, trochou oliv. oleja a paradajkovou omackou (cerstvou)
V: 2 parky so zeleninovym salatom
a pred chvilou dve "madeleines"- take male francuzske pecivka
+ caj so zazvorom a vela vody

greenmint

R: 1 platok celoz. chleba s florou light, sunkou a paradajkou, caj s medom
DES: pol banana
OB: brokolicova pol, kuraci rezen so zem. pyre, kysle uhorky
OL: smotanovy jogurt, kofila tycinka
VEC: zeleninovy salat s tuniakom vo vlas. stave

greenmint

vcera:
R: jeden celozrnny rozok s klasickym maslom
DES: smotanovy jogurt cokoladovy
Obed: slepacia polievka, maso z polievky, varene zemiaky
OL: tvaroh s vanilk. cukrom
V: vyprazany karfiol, zemiak. kasa, tatarka

greenmint

ahojte, som rada, ze je tu takato stranka. hlavne preto, ze dnes sa dievcata skor predbiehaju v tom, ktora zje MENEJ. ja som si presla PPP, stale zapasim ale postupne som sa naucila milovat svoje telo. stale su boje ale verim, ze som na ceste von.
ja dnes:
R: nic spala som
O: spenat /tanier spenat.privarku, troska zemiakov, jedno vajce/
OL: ovocny salat /hruska, pol banan, pol jablko/
V: asi budu cestoviny penne s parad. omackou alebo klasicka chlebik so sunkou a syrom, a kopou zeleniny

pusate

r- jogobela 125g+2bebe,kakao
d- 2jablka,caj
o- rozok s veto fit 20%tuku,rajcina,paprika
ol-hrozno cca 500g,myslitycinka,caj
v- pol sackovej polievky

dufam ze sa mi podari schudnut

lishka

princes prepac, ale to je navod ako nejest. colou si akurat tak zaludok pokazis.
co tak ranajky jogurt s musli, nejake ovocie na desiatu, popripade to bebe, na obed - bolo by super keby bola tepla strava /ryza s maskom abo daky zeleninovy salat /ked uz//, olovrant ovocie, jogurt, vecera zemiacky s niecim?
babulky ide o vase zdravie.
mam pocit, ze sa tu predbiehate v tom co vsetko /teda nic/ ste za den zjedli. clovek je rad, ze nieco spapate, ale nebojte sa toho.
viem, je to tazke. mam v blizkosti cloveka ppp, ktoreho mam nesmierne rada a je to uzasna osoba. a ja by som ju nechcela stratit. drzim vam vsetkym palce vo vasom boji. :o)) krasny dník.

Princess28

Ranajky: energrticky napoj light
Desiata: polka celozrn. rožka
Obed: BeBe jogurtove
Večera: nič

2 litre cca-cola light + urolgický ča

kalinka

Vidim, ze tu prispievaju ludia, co k zivotu nepotrebuju jest a aby sa to tu nezvrhlo na sutaz o to, kto zjedol najmenej...lebo o tom asi tato tema nema byt, tak prispejem aj ja. Este spomeniem, ze trpim MA a snazim sa liecit:

R: 3xchlieb, obyc.maslo, emental, sojove mlieko
D: smotanovy jogurt orieskovy, rohlik, mensi banan
O: hovadzi vyvar s haluskami, kuracie na sposob ciny, ryza, zelen.salat, kysle uhorky (porcia z jedalne)
Ol: 2x mensi chlieb, Kiri syr, paradajka
V: 2 a pol chleba, obyc.maslo, dzem, sojove mlieko
V2: biely jogurt, Bebe cerealne

+pocas dna nejake cukriky, suseny ananas, syrove krekry

kalinka

Vidim, ze tu prispievaju ludia, co k zivotu nepotrebuju jest a aby sa to tu nezvrhlo na sutaz o to, kto zjedol najmenej...lebo o tom asi tato tema nema byt, tak prispejem aj ja. Este spomeniem, ze trpim MA a snazim sa liecit:

R: 3xchlieb, obyc.maslo, emental, sojove mlieko
D: smotanovy jogurt orieskovy, rohlik, mensi banan
O: hovadzi vyvar s haluskami, kuracie na sposob ciny, ryza, zelen.salat, kysle uhorky (porcia z jedalne)
Ol: 2x mensi chlieb, Kiri syr, paradajka
V: 2 a pol chleba, obyc.maslo, dzem, sojove mlieko
V2: biely jogurt, Bebe cerealne

+pocas dna nejake cukriky, suseny ananas, syrove krekry