Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

kyblik_

zaludok si nestiahnes takouto hladovkou akurat si tak privodis stav prejedenia, a ani hladovkou ani "odhodlanim ako nikdy predtym" neschudnes ked budes takto jest ako si napisala
a prepac ale aj ten jedalnicek ktory planujes mat OD PONDELKA je dost ubohy, s tym tiez dlho nevydrzis a pride prejedanie a budes opet v zacarovanom kruhu, preco sa chces takto trapit stale dokola? :(

kaine zoe

dufam, ze dost dlho aby som schudla na 60. nechystam sa jest takto cely cas, len prve dni aby sa mi stiahol zaludok a zvykla som si na male porcie.
Od pondelka sa chystam:
Ranajky: ovs.vlocky so sojovym mliekom
Obed: Salat (hlavkovy salat, zelenina plus fazulky alebo tuniak alebo morcacia sunka)
Vecera: Nieco lahke
Medzi tym vela ovocia a voda

sade8

ten posledny prispevok je teda sila
jeden den nic nezjest druhy den tiez malo........
hm....to som zvedava dokedy ti taketo chudnutie vydrzi

kaine zoe

Ahojte. Uz dalej nevladzem. Idem teda chudnut. Som odhodlana ako nikdy predtym. Chcem ist naspat aspon na 60 kg (mam 180 cm).

Vcera:
Ranajky:nic
Obed:Nic
Vecera: Nic
30 minut behu, 3 litre vody

Dnes: Ranajky: jogurt (60kcal)
Obed: 12 ceresni a jedna slivka
Vecera: ananas kusok
Vela vody

elisa_bone

aha, tak to hej to poznam, ked mam menzes tiez nemam velmi chut...

moj denny jedalnicek je asi takyto:
r-smotanovy jogurt+chocapic-normalna miska
ALEBO dva krajce chleba a pecenovka-cele crievko
d- oblozeny rozok s maslom, salamou a syrom alebo vajickom
o- ked chodim do skoly tak mam polievku + kompletne druhe jedlo,doma iba to druhe jedlo a polievku vynimocne uvarime
ol-kasa(take daco co jedia male deti pred spanim :D ),nutridrink
v-dva rozky so syrom,slaninou, pecenovkou alebo niecim takym co dom da :) ale poriadne vela tej prilohy kludne aj 100 gramov...
2v-vacsinou smotanovy jogurt a cokolada a horalka

a cez den take drobne zahryznutia...

myslim, ze s mojim jedalnickom asi neschudnes...ja si myslim ze jem dostatocne co poviete?co by ste zmenili?

upozornujem ze nejem ovocie ani zeleninu-robia mi zle a naduvaju ma :( ...

martinaT

dnes som mala nizky apetit kvoli tomu ze mam menzes...a mam bolesti ved vies...
a ty napises ten svoj jedalnicek?

elisa_bone

martinaT
ved prave to ze nevieme preco som chudla :( asi za tym bude to ze som mala problemy v rodine... :(

mimochodom zjes toho dost malo a kde mas veceru?

janika
aj chory clovek potrebuje energiu,preto by si sa mala snazit apon ten obed do seba dostat,aby si mala sil..

martinaT

ja uz ppp nemam,mala som prec cca 2rokmi ...dnes sa stravujem zdravo a je mi dobre:)

r: misticka ovsenych vlociek s activiou ,kava
d:1nektarinka
o:kuraci rezen s chlebom tmavym
ol:1 krajec cerveneho melonu
v:nizkotucne mlieko 0.2l