ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Môj dnešný jedálniček:
R: celozrnná žemľa so syrom a uhorkou, čaj
D: pomelo+pomaranč
Obed: zapekané cestoviny s vajíčkom, kompót
Ol.: jablko+pomaranč+pomelo
V: rožok, biely jogurt
2.V: biely jogurt s vločkami+4 Racio chlebíky
Dnes toho bolo až-až a to mám ešte chuť na Acidko!(biele plnotučné)
Ale už si to nebudem až tak pripúšťať, veď mám podváhu a treba sa mi dobre najesť, nie?
ladida
ja to tiež nemyslím v zlom ;) ja som o sebe nikdy netvrdila, že som úplne vyliečená anorektička, podľa mňa to už navždy aspoň z časti vo mne zostane.. a myslela som vážne aj to, že kľudne si nechám poradiť čo robím zle/čo by som mala zmeniť ;)
hillary
ďakujem veľmi pekne :) a lososa vyskúšaj, určite nebudeš ľutovať.. ako zvládam štyri kocky? pre mňa je občas aj to veľa :D nie som veľmi na sladké.. a inak z tých variánt by som si vybrala podľa toho, čo by som počas dňa jedla a určite by som ich obmieňala ;)
cayenne,ja to nemyslim v zlom,tiez mam svoju minulost uz za sebou,ale ten jedalnicek stale vyzera ako vyhybanie sa jedlu!dlho som pomahala vo svojpomocnej skupine,tak to mam dost v oku.viem,ze je to tazke..
cayenne inak mrkla som tvoje jedalnicky a podla mna vyzeraju super :) ako zvladnes zjest styri kocky cokolady a nie potom celu ? ja by som sa uz obzrala do bezvedomia
alebo iba jogobelu light?
baby tak mi to zase zacina strihat akosi v tej hlavicke s tym navysovanim tak sa vas chcem opytat ze uz som dost dlho iba na troch jedlach denne a chcem pridat dnes olovrant tak sa vas chcem opytat co mam pridat aby som z toho nepribrala neberte to prosim ze sa bojim jedla ale vsetci vravia ze treba navysovat postupne tak mam taketo varianty prosim poradte
: mame taky super tmavy fit chlebik taky ten mala nakrajany tak ten jeden krajec s tou polkou konzervy tuniaka uhorkovy salat
alebo - ovsena kasa bona vita
alebo ten chlieb s jogobelou light
alebo uhorkovy salat a tri raciolky
ja fakt neviem :( ako rozhybat ten metabolizmus bez toho aby som nebola tlste prasa inak je normlane ze citim ako mi rastu boky? som v tom az po usi
ten recept na lososa znie vynikajuco ja milujem lososa v pomarancovej omacke ale vedia ho spravit u nas dobre iba v jednej restike
tuniakovy salat si nerobievam ale kupujem si ho v restike vedla prace je tam : tuniak hlavkovy salat olivy kukurica cibula paradajky uhorky a syr plus niekedy si dam aj cesnakovy dresing
ladida
tak na diéte nie som, tento spôsob stravovania mi vyhovuje, kľudne si pozri jedálničky aj z pred pár mesiacov, váhu si držím stále tú istú, nemám zdravotné problémy a som spokojná ;)
ale samozrejme rada si nechám poradiť, čo by som mala podľa teba zmeniť?
a ešte pre snežienku :)
ako vravím, zvyknem čerpať z internetu, tu pridávam jeden recept na lososa, osvedčený, bude mať úspech podľa mňa :
Suroviny:
* 2 filátka z čerstvého lososa
* 1dcl smetany
* 1dcl bílého vína
* máslo
* olivový olej
* mandle spařené loupané
* čerstvá šťáva z velkého pomeranče
Omytá a osušená filátka z lososa pokapeme citronovou šťávou,osolíme a osmahneme zprudka na olivovém oleji.Lososa vyjmeme z pánvičky a přendáme do máslem vymazaného pekáčku.Po chvilce zalijeme pomerančovou šťávou a bílým vínem,krátce cca 5 minut v troubě podusíme.Přidáme šlehačku a ještě tak 1 minutku pečeme.
Hotového lososa posypeme spařenými mandlemi a zalijeme šťávou z pekáčku.Podáváme s vařenými bramborami a ozdobíme dle své chuti.
hillary
ďakujem, ale to skôr ja ťa chválim za ten tvoj ! vidíš, si šikovná, zvládneš to ;) hmm.. ja po tuniaku práveže nezvyknem bývať hladná, ja si ho pripravujem na veľa spôsobov, čerpám veľa z internetu.. ako si ho robíš ty? :)
hillary
som rada aj za teba ;) keď chceš, píš sem každý deň jedálniček, rada ti s ním pomôžem :) teraz sa ale musíš naozaj zaťať, ani moje opätovné zdravé začiatky neboli vôbec jednoduché.. hlavne sa prestaň tak veľmi upínať na svet váženia a všetkého okolo toho, nájdi si niečo čo ťa bude baviť, napĺňať :)