ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Dnes som zjedla:
-4 jablká, 2 mrkvy, pol pomaranča
-kura, kuskus, orechy
-biely jogurt s vločkami a žemľou
veľa kávy s mliekom (2v1)
A cítim sa prejedená, aj keď to nebolo veľa...:-(
R: celozrnná žemľa s maslom a dva plátky kuracej šunky
D: mrkva a jablko, káva
Obed: ryža, orechy a mrkv. šalát
Ol: jablko, káva
V: tekvicová kocka so šunkou a tofu
preto, lebo je urceny diabetikom a nie ludom, ktory len vymyslaju. nemas pocit, ked uzivas sacharin aj v "predpisanej davke" ze viac zintenzivnujes svoju bulimiu? a ako vnimas sladku chut? vies, sacharin ti navodi stav kedy tvoje telo sa tesi na prisun sladkeho a ty ho oklames umelinou, co mu neprida energiu a podobne zmatene sa bude spravat, ak mu das ozaj sladke.
evcca: prečo myslíš, že by ma mal sacharín dodzubať? Na balíku je napísané, že sa môže brať max. 10 tabletiek denne, čo dodržujem a okrem toho to berú aj diabetici, lebo tí nesmú jesť normálny cukor...
Dnešný jedálnik:
R a D: nič, prespala som
O: pomaranč, čína s 5 PL ryže, 6 strúhankových guličiek z polievky, 1 mrkva z polievky, 2x cappuccino a 1 káva s mliekom sladená sacharínom
OL: mrkva, cappuccino
V1: asi 3 PL číny, kúsok surovej papriky, šálka kefíru + 1rožok, slabá káva
V2: sladký nízkot. jogurt + pol rožka, 3 strúhankové guličky z polievky
Nevracala som už niekoľko dní a ani neplánujem! Tak čo, je to lepšie?
kika 289, ten sacharin ti tak dodzube telo a mozog, ze ti to ani nepride coskoro.
r: 2 tmave rozky so sunkou a kava
d: kava, cokolada, jogurt
o: karfiolova polievka, ryza maso salat
o: kinder cokoladka
v: cestoviny s paradajkami, brokolicou a tuniakom a dve kinder cokoladky
Ako ste trapne dievcata s tym ako nejete a este to aj verejne rozoberate....truby radsej cvicte!!!
Dnes to bol otras:
R: káva s mliekom slad. sacharínom
D: pohár Granka
O: káva frappé ľadová s mliekom
OL: káva
V1: 1 toust z hriankovača - bez oleja, s baklažánovou omáčkou, kečupom a kúskom brokolice
V2: 3 ČL ovocného ryžového nákypu a 1 ČL Tiramisu, ešte bude čaj sladený sacharínom
dnes.
R: tekvicová žemľa s maslom a so syrom, caro káva
D: banán a cappuccino
Obed: jogurt, rožok grah., hrozienka a slnečnica
Ol.: banán a cappuccino amaretto (mňamky)
1.V.: biely jogurt s vločkami, suš. slivkami a 4 Racio chlebíky
2.V.: biely jogurt, jablko a káva s mliekom
R: 6:15- 90g grahamovy rožok so šunkou
O: 11:30 150 g jogurt jogobella ananás
V: 19:00 zemiaková kaša 100 g a surimi 100g
a potom 45 g milka čokoláda (to som si mohla odpustiť ale dostala som na MDŽ) a ešte 3 koláčiky marhulové asi 30 g mal jeden :((
držala som sa a potom...:( asi idem cvičiť
a vôbec nevyzerám ako anorektička potrebujem z cm ubrať aspon 3 cm aby som sa cítila sebavedomejšie
no az take zdravotne problemy su to neni, ale proste viem ze mozem behat len vtedy ak je vonku minimalne 15°C ale musim povedat, ze ten beh mi tak najviac pomohol