ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes:
tortilla wraps (40 g) plnené so šunkou, syrom a reďkovkou
zmrzlinový kornútok
ryža so sojovým masom
asi 50 g študentskej pečati
otras!
Dnes:
dva banány, biely jogurt a miska kus-kusu
a veľa kávy s mliekom
R: suchár so syrom a paradajkou
D: pomaranč
O: pangasius na bylinkách so zemiakmi a trochou chilli-cesnakovej omáčky
O: vanilkové acidko
V: tuniak vo vlastnej šťave so suchárom a paprikou
Raňajky- 2 koláčiky
Desiata-rožok so salámou a bebe brumík+ovocie(hrozno)
Obed-zemiaky a rezeň
Olovrant-horalka
Večera-vajíčka,šunka
tak jedine ja som sa najedla len ku večeru je to už prežieranie. ráno dve misky cerálií, desiata žemla s nátierkou, obed polievka, štyri knedla s kapustou, olovrant čokoládový zajac, večera 4chleby a dva čokoládové zajace:(((
RANAJKY: 1 ks sendvič + koliesko moravskeho masa
OBED: 1 malá naberacka kuraciej polievky
VECERA: HRANOLKY -VYZVRACALA SOM..
som zo sebou spokojna.od zajtra nejem
R: suchár so syrom a reďkovkami
D: hruška
O: losos na bylinkách so zemiakovým šalátom (bez majonézy)
O: gaštanovo - kokosová guľka
V: to isté ako na obed
Hillary, prečo si opäť obmedzila jedálniček len na tri jedlá? Sama si vtedy videla, že keď si pridala, tak si schudla. ;)
Dnes:
R: jablko
D: banán, káva
Obed: sój.mäso, žemľa, cvikla
Ol.: jablko, káva
1.V: jogurt, vločky, orechy, banán
2.V: bude asi ovocie alebo zasa jogurt s vločkami
tak jsem spat
ranajky : cerealie, jogobela light
obed : platok lososa, dva kopceky ryze
vecera : zeleninovy salat (zelena vec, uhorky, paradjky, kukurica, olivy, cibula, por, redkvicky a neviem co tam este bolo jaj syr )
cayenne pozrela som tvoje jedalnicky chcela by som tak jest, kedze jedavas podla mna alebo na moje moznosti az moc rozmanito , ja som zemiaky ak neratam zachvatove prejedanie nejedla ani nepamatam , taktiez rizoto, mnam, mne sa tvoje jedalnicky pacia
R: suchár so syrom a cherry paradajkami
D: acidko čierna ríbezľa/baza
O: špenát, varené zemiaky, vajíčko natvrdo
O: active bar - čučoriedka, acidko
V: losos naprírodno s bylinkami, citrónom a zeleninovým šalátom, dva kopčeky jogurtovej zmrzliny s marhuľovým toppingom