Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

silvus28

včerajšok tu ani radšej nebudem rozpisovať, lebo som sa prejedala ako prasa...ale dneškom to snáď vyvážim, takže plánujem:
R: bolo jablko a káva
D: káva
Obed: nič
Ol.: jablko, káva
V: ovs. vločky s bielym jogurtom a orechami
2.V: strúhaná mrkva

cayenne

R: jogurt s pečeným jabĺčkom a celozrnnými cereáliami
D: ovocný šalát
O: špagety s fazuľovo - syrovou omáčkou
O: orechy, acidko
V: mozzarella, paradajky, knäckebroty
+ 2 litre vody

Laylla

R- rajčiny, hrozno (100g)
O- jogurt (120g)
Obed - zeleninový šalát (syr,rajčiny,brokolica,kukurica,tofu)(250g)
O- mandle (60g)
V- jablko (60g)

smajliQa

ja som dnes zjedla 4 jablcka, 200g jahod,,,

a potom trojuholnik pizze a chleba so syrom a sunkou.. mam desne vycitky, lebo pizzu to si len tak nedam, a biely chlieb.... no mam dost.. ale papal priatel, tak som neodolala... ach... hmmm.... aspon ze ta sunka bola fitness,,,,

silvus28

včera som nič nejedla, len pila 4,5 litra čajov a ovoc. štiav, a to preto, lebo dnes som bola na kolonoskopii(!bolelo to jak sviňa!), ale všetko mám vraj v poriadku, tak sa z toho teším:-) som sa bála že čo mi tam nájdu...a celú sobotu, nedeľu som bola na kašovitej strave (jogurty, pudingy, kaše, vývar, džúsy...) takže som schudla od piatku cca 1.5 kg (a to mám dostať zajtra menzes, takže by som mala vážiť dokonca viac)

cayenne

smajlinQa
Ja tie dva litre vody nepijem večer, ale počas celého dňa (ale z celkového hľadiska áno, voda mi veľmi pomáha), okrem toho pijem aj kávu, čaje a tak. Večer sa neodporúča piť veľké množstvá vody, pretože to zaťažuje obličky.
;))

cayenne

R: celozrnné cereálie s marhuľovým jogurtom
D: jablko
O: špagety so syrovo - fazuľovou omáčkou
O: mix nepražených, nesolených orieškov v horkej čokoláde
V: kuracie mäso naprírodno s bylinkami, trochou zemiakov a zeleninovým šalátom
+ 2 litre vody