Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

silvus28

ahoj Cry, ako sa máš? Tak Ty si už naozaj úplne vyliečená? Veď nedávno si písala že máš zasa krízu...no každopádne Ti veľmi držím palce, nech sa Ti podarí navždy zdolať tú potvoru anorexiu...a ako teraz vyzerá Tvoj stravovací jdálniček? len tak, na inšpiráciu...

[zruseny22]

Silvi, načo sem píšeš tie jedálníčky? Aký to má zmyseľ, keď nerobíš žiadny posun? Stále len ovocie a káva....
Ďakujem sebe a lekárom, že som prestala manipulovať s jedlom, že nemusím hladovať, jem pravidelne a pri tom nepriberám. Kedy tú liečbu začneš brať smrteľne vážne?

cayenne

R: viaczrnné cereálie s marhuľovým jogurtom
D: jablko, pomaranč
O: kuracie prsia s enciánom, zemiakmi a šalátom
O: vlákninová tyčinka
V: to isté ako na obed, bez zemiakov

silvus28

včera som bola na návšteve u sestry, pozrieť malé neterky:-)
R: banán, káva
Obed: celozrnná bagetka, jogurt s vločkami
Ol.: káva, banán
1.V: rožok, jogurt s vločkami
2.V: jogurt, vločky, banán, suš.slivky

Futuristka

R- presnidávka+ jeden linecký koláčik
O- Kuracie prsia s hríbovou omáčkou (nie smotanovou, ryža a cibulkovo rajčinový šalát
V- melón
2V- gumové cukríky (tie určite zjem večer pri telke ako sa poznám)
pitie- 2L vody, jedna káva s mliekom, mladý jačmeň na lačno

Inak v poslednom čase som večer ako utrhnutá z reťaze- stále jem nejaké cukríky/lentilky/cereálie len také suché..proste niečo..drží ma to už asi 3týždne a zatiaľ z toho nešiel hore ani len gram takže som rada:))

cayenne

R: fit chlieb so syrom a cherry paradajkami
D: banán
O: kuracie mäso naprírodno s rezancami, varenou zeleninou
O: odtučnené acidko
V: mozzarellový šalát
+ 2 litre vody
škoda, že tu už neprispieva toľko báb ako kedysi :/

[zruseny3]

silvus jablko, káva?? zamakaj na sebe a vykašli sa na jablko a kavu!!! večer budeš hladná a zjedla by si aj klince a hop a výčitky sú tu.
Ked si mala uplne prázdne creva po kolonoskopii, tak sa necuduj, ze si bola o 1,5 kg lahsia.. To by som bola aj ja. :) Preco rátas ovocne štavy a kávu do jedla???? je to len voda a to vycikáš. 31.3 si mala taky dobry jedalnicek, že si jedla pekne pravidelne cely den. Inak tu vidim len same hovadiny na jedlo, a mam pocit, ze sa tu niektoré predbiehate, ktorá zje čo najmenej. Ovocie by som davala iba na desiatu a olovrat, inak pekne papajte vsetko, lebo to je potom taky jedalnicek na jednu vec... :)

cayenne

R: celozrnný fit chlieb so šunkou a paprikou
D: pomaranč
O: zapekané kuracie prsia so syrom a broskyňami, zeleninový šalát
O: orechy
V: tuniakový šalát
+ 2 litre vody