Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

Mkk

Je to len pre tvoje dobro,nič zlé na tom nieje :) ja som to tiež vyžadovala od mamy jeden čas.. a pomohlo,teraz už na sladké tak vela nemyslím a ked ho aj vidím tak nemám chuť:)

Mkk

Ahá,tak to je nefér..a keby sa dohodneš s nou nejako,aby to apsoň niekde schovala alebo dala na miesto kde to isto nenájdeš ? :)

ellie

V: kuracia ciganska (na vinobrani)
dnes:
R: kiwi, slivky, ovsene vlocky, med
D: nektarinka
+ 2l cistej vody (pocas dna)
Hm, Lienka, mrzi ma to, ale nikto nie je dokonaly, taketo zakopnutia sa obcas stanu, tiez som ale za to, aby si to radsej nemala doma, lebo takto ta to len zbytocne pokusa. Drz sa! :)

Lienka84

Je to tazke, byvam u maminy a ta vecne kupuje sladke, a ja potom nedokazem odolat, uz sto krat som ju prosila, aby nekupovala sladke, ale bohuzial

Mkk

Lienka tak pre buducnosť zruš vo všetky tieto lákadlá u seba ,nekupuj horalky ani žiadne sladké veci,.držala si sa krásne ale keby toto doma nemáš možno by si nepodlahla,tak to vyhod všetko a pokračuj dalej tak ako doteraz...zvládla si to a zvládneš to aj teraz ! držím palce ..:)

Lienka84

Pat dni som to vydrzala.. jest skoro normalne, a v noci to zas na mna prislo a opat som to nezvladla... zas som pozrala vsetko co som nasla, je mi zo seba zle..vysledok?Dve cokolody, styri horalky, cela nutela.. kedy to uz prestane?

Lienka84

R: dve hrianky s tatarakom
D: hrozno
O: cestoviny s tuniakom a mozarelou
V: celozrnna zemla, acidko

Dakujem, dufam ze mi to vydrzi co najdlhsie :)