Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

jeeeezis jajka vsimaj mna!! tiez mam problem s mnoznym cislom a neviem preco vsade pcham to tvrde :-DDD ... myslene ako y

SHAKTI

trpezlivost sice neni moja kamaratka ale zvedavost je moje druhe meno !! takze sa budem teraz zozierat co to je jajka :-)

identity

sam nelet rychlo. let tak akurat, ako ti to vyhovuje. svojim vlastnym tempom aby si nenarazil. rozumies ako to myslim. a potom postupne mozes zvysovat rychlost. ale pekne pomaly....

jaja

mne nejak tie i a y v poslednom case sa zamienaju,neviem cim to je=Dale niekedy to razi riadne do oci a mam najma problemy s mnoznym cislom ako vidim,takze opravujem...zvedavi=DDa co mate zajtra na plane,hm?

jaja

no neda sa to uz ovplyvnit,ale co uz...naozaj to nejdem blizsie rozoberat,viem,ze ste zvedavy,aj ja by som bola=Dale nepisala som to preto,aby som vas potrapila to nie...len mi je s vami fayn a velmi sa tesim poslednemu samkovmu prispevku naozaj=D

SHAKTI

mamca je velice trpezliva...kym nezjeme tie suche rozky ani za...nekupi cerstve!!
:-DDD

a inak mam pocit,dojem...a moja intuicia je vzdy spravna ze som velice nesympaticka identity

SHAKTI

sami tak pod na to!!! :-)
len si to vzdy pripominaj...
lebo my sme ludia,ktorym na zalezi na ludoch!!!

identity v com s mamcou nesuhlasis??