Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

identity

mamca trosku s tebou nesuhlasim, ale dobre. nebudem ta tahat za slovicka. ved nakoniec kazdy ma tu svoju filozofiu zivota, ktora ho naplna.

SHAKTI

ok respektujem...trpezlivost?? to odo mna necakaj,akoze doteraz nechapem co to znamena a nekamaratime sa spolu :-DDD a kazdeho cloveka ktory dokaze byt trpezlivy toho ja obdivujem..

jaja

identity vies co som si vsimla...ze vacsina s tebou suhlasi,s tvojimi myslienkami,ale ty veci nazivas inak a z toho vzniknu nedorozumenia=D
slaba chvilka,to nic naozaj,dakujem aj tebe za opytanie,ste zlati naozaj=D

sam

Ja vazne zacinam uvazovat, ze sa nakopnem. Normalne ma to zacina lakat. Nebudem sice letiet rychlo, tak akurat primerane, ale uz nebudem mat pocit takej prazdnoty, samoty, bezvyznamnosti. Ke dsom sem zacal pisat, tak som bol dost nizko. Preto ma tato tem zaujla a nekonecne dakujem tomimu, ze ju zalozil. Ja som sa este nikdy nejako intenzivne nezapojil do diskusie. Tu som si povedal, ze to skusim. A ono mi to urcite pomohlo. Posledne 3 dni sa citim uplne inak ako predtym (mal som take obdobie, trochu vela zmien na mna). Chodit do spolocnosti sa asi tak rychlo neodvazim. Ja sa najpr musim poskladat s tych kuskov, co som postracal, nastvat sa a zacat postupne zit. Ak sa mi to podari za par mesiacov, rokov, neviem, tak vy budete jediny ludia na svete, ktorym budem za to vdacit. Aj ked vas nespoznam na ulici, vzdy pre mna budete ovela viac, ako som doteraz dostal. Ste ludia, ktorym na mne (s pre mna nepochopitelych dovodov) zalezi. Dakujem.

SHAKTI

identity je to emocia ako kazda ina...co ta nakopne? hnev!mozno je to preto skarede slovo,lebo je ma skaredy vyznam ale iba v tom pripade ako ho otocis voci inym..ak ho otocis voci sebe,pomaha..

jaja

ja viem shakti,ale toto patri do tych zvysnych percent,ale nechcem to rozoberat...len mi vlejste trpezlivost do zil=DDDD

identity

takze proste to kazdy to inak vola. ja slovo hnev nemam rad, tak sa mu radsej vyhybam. lebo hnev plynie zo strachu. ale v podstate sme mysleli to iste. len ty tomu hovoris hnev a ja to volam nakopnutie sa, vyhecovanie sa,....
jajka co ti je?