Má tu niekto skusenosti s antikoncepciou triregol? je dobra?
Triregol
ahojky kvietok501 je to normalne ak si nedala prwstavku brala si stale....to znamena ze menstruiacia ti nedosla preto lebo si nanu nedala prestavku ktoru by si mala davat kazdyx 21dni...pokial nedas menzes nedojde :Pale nic sa nedeje
Chcela by som sa spytat ak som nespravila medzi baleniami prestavku moze to byt dvovod meskania menzesu?
mozem sa spytat ke dsom zacala brat tieto tabletky je mozne ze mi meska cyklus?
Ja beriem Triregol uz tri roky a nemam s nim ziadne problemy, ani naznak, ziadne bolesti, lepsia plet, a 100%-na ochrana...Neviem preco, ale vela ludi hovori, ze je k nicomu, ze ma zena z nej len problemy, ale to je podla mna u kazdej ine. Lekar mi hovoril, ze to nema vplyv ani na otehotnenie, ze nie je problem otehotniet po nej, a z druhych stran som pocula, ze zeny, ktore ho beru uz dlhsie, maju problemy s otehotnenim. Ja si myslim, ze je lepsie verit lekarovi, nez famam, no nie? Keby to sposobovalo take problemy tato znacka, tak myslim, ze by ju uz davno vymazali z "trhu"...Ja som spokojna.
andy: Ten TriRegol by som odporúčala zmeniť, jeto naozaj už dosť zastaralá tabletka...ak chceš kvalitku, budeš si asi musieť priplatiť...napr. taký Yadine - 1 350Sk/3mesiace
Ale ak chceš niečo z tých lacnejších, do tých 700-800 Sk, skús sapopítať na Marvelon, prípadne Mercilon (Mercilon jenižšia dávka hormonov)...ale aj tak si myslím že najlepšie ti poradí tvoj gynekolog...
Triregol beriem 2. rok a som spokojna, aj ked partner si vsimol, ze som jemne "zachlpatela" nad hornou perou... Neviem ci je to z toho, ale okrem toho som si nic nevsimla. Ziadne priberanie ani nic podobne. Upravil sa mi cyklus, menstruacia je takmer bez bolesi, plet sa tiez zlepsila. Co sa tyka oddialenia menstuacie, treba pokracovat poslednou farbou, mozes tak vsak znicit viac blistrov.
Napriek vsetkym vyhodam vsak predsalen uvyzujem ze triregol vymenim za nieco "kvalitnejsie"(?)... poradite nieco? Chcela by som sa zmestit do tykch 600-700 Sk na 3mes. Dakujem.
ja som to uzivala 6 rokov,ani kilo som nepribrala, len som mala vacsie cecky. bola som spokojna, vyskusaj a ked ti to nebude dobre, lekar ti vypise ine