Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Triregol

lea

no moc sa z neho nevytesujte, aj ja som brala taketo umele hormony, ked som mala 20, teraz by ma uz nikto nedonutil brat taku chemiu

pina

Ja ho beriem asi 5rokov, na to ze ma stoji okolo 100sk na mesiec /pri inych je to az 300sk/mes/ som strasne spokojna.ziadne priberanie a vedlajšie účinky.

novedja

Ja som brala Triregol rok a nemala som ani najmensie vedlajsie ucinky. Antikoncepcna ucinnost je perfektna a bol lacny, co som sa tesila. Vyjde to lacnejsie, ako kupovat tehotenske testy. :)

zuzulky

Ja ju beriem uz vyse roka a som s nou nad mierou spokojna.Nie som vyhadzana,mam pravidelny menstruacny cyklus a cenovo je vyhodna!

bbeba

Ahojte baby, ja beriem Triregol už 7 rokov a je super, žiadne priberanie, ani pupaky po tvari. Teraz mi gynekologička predpísala Novynette a po pravde čitam o nej viac negatív, ako pozitív.

janinky

beriem ju uz skoro 10 mesiacov a vobec sa nestazujem...dokonca mam pocit,ze sa mi po nej zlepsila plet,hoci triregol je urceny skor na mensie menstruacne bolesti...

kitti

Kazdej je dobre nieco ine. Treba vyskusat a az potom uvidis,ze tvoje telo na to ako reaguje. Ja osobne som tiez bola spokojna