Má tu niekto skusenosti s antikoncepciou triregol? je dobra?
Triregol
no ja neviem....na tvojom mieste si to rozmyslim. ja som ho brala a brutalne sa mi zvacsili prsia a samozrejme zadok, vlastne cela som sa zvacsila o 2 cisla :( neviem, nejak mi zachutilo jest, mozno keby som to kontrolovala, tak to dopadne inak...
ja ju len ju len zacnem uzivat no po tom co som si precitala sa zacinam trosku obavvat viem ze kazdy sme iny ale aj tak ... no a nema to ziadny vplyv na prsniky myslim tak ze bolesti a take veci ake mate vyskusenosti? :)
Zdravim vsetkych. Moja priatelka zacala uzivat TRI-REGOL aby sa jej upravil cyklus. Na predpis od gynekologycky.Rada by sa milovala bez prezervativu ale aj ona aj ja mame trosku strach moc tomu akosi neverime.Nezacala ju brat presne v den menstruacie ale asi 7 dni po menstruacii. Do akej mieri je chranena? Ma stym niekto skusenosti? Ja som elektrotechnik.
chcem sa opytat uzivam antikoncepciu je mozne aby som otehotnela ked sa do mna priatel spravi
ja som brala triregol osem rokov bez problemov a po vysadeni som bez problemov otehotnela - aj ked som to nemala v plane...prave po dvoch mesiacoch, takze sa mi telo aj trosku precistilo....
to by aj mna zaujimalo.ô chcem prejst na TRIREGOL pretoze som brala trinordiol ktory nevyrabaju a teratz davam triquilar ktory sa mi nepaci bo sa mi zdá ze mi tŕpnu nohy..
je to možné, že z toho?
tak chcem triregol lebo je to trojfazova...