Má tu niekto skusenosti s antikoncepciou triregol? je dobra?
Triregol
caute,
tiez mam dlhodobe skusenosti s tymto typom antikoncepcie, nemala som zatial ziadne problemy ani co sa pleti ci priberania tyka. Vsetko ok, az som sa divila, lebo väcsinou sa baby stazuju ze pribrali po inych anikonc. Len by ma snad zaujimalo, ze ci nie je po jej vysadeni nejaky problem s otehotnenim? Nemate niektora skusenost? Po akej dobe co vysadim mozem otehotniet? Ako dlho sa musi organizmus dostat zasa do normalu - tzv. vycistit? Viete niektora poradit? Diky.
ahoj ja beriem Triregol uz 10 rokov a nemam ziadne problemy. Mam sice trochu krcove zily, ale to je dedicne, a kvoli nim by som to nemala brat. Co tu citam o inych antikoncepciach, sa velmi cudujem, ja som ani nepribrala ani som nemala ziadne ine problemy, trochu sa mi upravil cyklus, mam menej bolestivy menzes ako som mala. A je 100percent spolahliva, ak ju uzivas ako mas.
Ahojte, ja beriem Tri-regol uz 3roky a tiez som spokojna-ziadne vedlajsie ucinky , alebo nieco.Ale kamoska je lekarnicka a vravela, ze to mam cim skor zmenit.No doktorka vravela, ze nie su zle, ze mozem ostat pri nich, ak ich chcem len ako ochranu pred tehotenstvom.Ze tie drahsie uz maju rozne ucinky na plet, na vlasy a nechty a tak....Inak sa velmi nelisia.
Ahojik, triregol je trojfazova antikoncepcia a tam to s posuvanim menzesu nie je take jednoduche ako s monofazovymi, lebo trigol a podobne obsahuju rozne mnozstva hormonov v kazdej "farbe". Takze zavolaj svojmu lekarovi pre istotu a opytaj sa ho.
CO sa tyka triregolu, dotera zsom tri roky brala trinordiol, zial som sa teraz dozvedela ze ho prestali vyrabat tak som si v lekarni vybrala miesto neho trinordiol, kedze zlozenie bolo rovnake, oproti trinordiolu ma vsak obtazuje to placebo, ja som bola celkom spokojna ze tych 7 dni prestavky nemusim nic brat...ale vobec nic sa mi pravdepodobne nestane ked tych sedem hnedych tabletiek nezoberiem si myslim:)
o tom,kolko zien dostalo trombozu, ktora je okrem ineho sposobena hormonalnou antikoncepciou, sa nepise. moja dobra kamaratka na nu zomrela vo veku 24 rokov..
Baby aj ja som brala TRIREGOL, ale moc ho neodporucam, pretoze je trojfazovy a patri medzi vysokohormonalnu antikoncepciu
su to umele hormony predsa. dost je chemie okolo nas. preco si dobrovolne nicit zdravie?