s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
fajn tak o nejakych 5mesiacov,ak nebudem lepsia ako ty a nebude mi to trvat kratsie mozme dat tu kavu :-))a mozme si aj ponadavat :-))aj ked to si uz asi aj teraz,ale sami sebe,verim ze navzajom to bude vacsia sranda :-DDD
kratko,nie tak dlho ako ty,myslela som si,ze je iny ako ostatni muzi,ze je presne taky ako chcem,mylila som sa..
urobila som aj ja chyby,hlavne jednu, ale to v zivote nepochopi preco a vlastne je to jedno,ked to nepochopil a nedokazal to co ja,milovat aj s chybami...mozno to raz pochopi alebo najde svoj sen,mne je to uz jedno..ked ti niekto dokaze tak ublizit,nestoji za to,nestoji za to aby si ho miloval-to je aj pre vitamins..ver mi..clovek iba vtedy naozaj miluje,ak miluje cloveka takeho aky je a prave preto aky je..nehlada na nom chyby,nepoukazuje na ne,nesnazi sa ho zmenit,lebo potom nemiluje toho cloveka,ale svoju predstavu na ktoru sa snazi toho cloveka prerobit a to nie je laska..
to si pekne napisal- Nikto nestoji za to aby nam kazil zivot! Hlavne je teda na nas aby sme to nikomu nedovolili ani z lasky nie!
vitamins v takomto vztahu by si sa iba trapil,pokial neberie lieky,ak by ich brala dokazala by viac menej fungovat normalne,ale to by musela chciet ona..
tot asi vse..