ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

lilith

Láska,láska,vitamins,ja viem je tažké otvorit oči a triezvo sa pozerat,ale tu iné východisko nieje. Takto škodíš akurát sám seba,bože chlapec nauč sa mat seba trochu rád!!

vitamins

mi sa pozname uz sedem rokov,vobec ju nespehujem. Je veeeeelmi tazke sa s tym vyrovnat a ja si uvedomujem,ze som ju uz stratil.

identity

vitamins: ona mozno sama nevie co chce. pozres sa lebo ju stale lubis, nevies sa z toho uplne dostat.
SHAKTI: je to dolezite? :)

SHAKTI

ano vitamins,to poznam-nahodou sa pozries do jej okien s dalekohladom v ruke :-DD
trosku humoru nezaskodi.
inak dobry nazor identity :-)
si muz alebo zena?

vitamins

SHAKTI nie nespehujem ju,ale vzdy ked idem domov tak sa pozrem jej do okien,neviem preco,mam taky hlupi zvyk. Byvame totiz oproti sebe.

identity

cim viac sa budes snazit k nej dostat, tym budes mat k nej dalej. cim viac sa budes ponizovat, tym viac klesnes v jej ociach a zhnusis sa jej. proste sa na nu vyser. prepac za vyraz. ale, ja byt tebou, tak by som to nechal tak. uz na nu zabudni, zacni zit novy zivot. na svete je kopec zien. ona nie je jedina.

SHAKTI

vitamins ty ju spehujes? :-DD
aj tak si to stale este nepochopil,ze je koniec a nevzdavas to,citim to z tvojich slov.

vitamins

Ahoj Robo,mas pravdu a nechcem sa jej uplne zhnusit. Vcera bola celi den v robote a nad ranom mi volal znami,ze ju vidi na diskoteke. Myslel si,ze je to......bola hrozne oblecena,vsetko jej bolo vidno.

robo:)))))

Ahojte... vitamins, baby maju absolutnu pravdu, cim viac za nou budes chodit, tym viac ta bude neznasat, az sa jej zhnusis nadobro. Proste to neries, zi dalej (aj ked je to velmi tazke). Nezaujem zbudzuje zaujem. Ak by ta chcela spat, ozve sa, na to mozes dat krk. Ak sa ta nekontaktuje, treba len ist dalej a zmierit sa s tym ze je koniec. Ve mi, aj ked to tak nevyzera, s odstupom casu bude na to pozerat a pytat sa sam seba preco si sa tak trapil. Nikto nestoji za to, aby si skoncil na psychiatrii.