Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

identity

ale ved ona nie je normalna. ona to nema v hlave usporiadane. ona sa v tom akokeby vyzivala, ze takto odkopne chlapa, ze on sa trapi. preboha na svete je tolko normalnych zien a ta sa takto zbytocne nicis. kasli na nu. ona najprv musi dozriet. byt na lasku pripravena.

lilith

Prepáč,ale to čo robí,je choré! je to proste chorý človek,ktorý sa potrebuje liečit. A ty si dost mladý na to aby si takto trpel.

vitamins

Povedala mi,ze preto ma stale podozrievale,ze jej to robil byvali. NIE,nerobil. Ona to robila jemu a kazdemu. Pisala mu s inych tekefonou a cakala ci sa chyti,ci odpise. A to iste robi aj mne. A potom caka kym sa jej clovek ospravedlni za nieco co nespravil. Pytal som sa jej vela krat,ze co s toho ma a nevedela mi na to odpovedat. A tie vlasy co mi akoze nasla v aute? Doniesla ich tam ona.

hmmm:)))

Clovece vybodni sa na nu. Si chlap, alebo uplakana ovca. Sak si zachovaj aspon trocha hrdosti. Ceckov beha po svete nespocet, ale hrdost mas len jednu. Najhorsie je klesnut vo svojich ociach. Kasli na nu, nestoji ti to za to. Okrem toho existuje jedno pravidlo, mozno trochu vulgarne, ale o to vystiznejsie. Nevstupis 2 krat do toho isteho hovna. Skus nad tym pouvazovat.