ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

clementinka

a potom po rozchode ked som s nim uz nemohla byt tak som strasne chcela mu ublizit aby aj on trpel tak ako ja

clementinka

preco som to robila? asi sa to bude zdat sialene ale preto ze som ho strasne milovala, bala som sa ze ho stratim, chcela som si ziskat jeho pozornost...a inak ten hovor rano ak ti volala a rozpravala taketo nemusela to mysliet vazne, ja som take tiez mu hovorila ale preto ze sme sa rozisli a bola som zufala pretoze som ho chcela spat lebo som si nedokazala zivot bez neho predstavit...no neustalymi hadkami som ho musela riadne znechutit pretoze to bol dovod preco sme sa rozisli lebo mi pred valentinom neodpisal na sms a ja som mu napisala ze uz ma asi nemilujes ked mi nevies ani odpisat na sms... a nemyslela som to v zlom chcela som len jeho pozornost no jeho trpezlivost pretiekla

vitamins

Nedokazem na nu nemysliet a bojim sa toho,ked si lahnem do postele a spomeniem si na to vsetko pekne,ale aj skarede. Kazdu chvilu na nu myslim. Mam vycitky z toho vsetkeho co som jej rano povedal do telefonu.

vitamins

clementinka a preco si bola taka ista ,preco si mu robila ziarlivostne sceny. Ani si nedokazes predstavit ako to ublyzje,ked nieko nepravom podozrievas s niecoho co neurobil a Ty to vies. Ona mi povedala ze s toho nic nemala,ale myslim si ye najstastnejsia bola,ked vedela,ze sa trapim. Mala s toho radost,asi jej to robilo dobre.

clementinka

ahoj vitamins...ja uz viem ze si sa rozhodol len ked som si to cele precitala musim reagovat ja som bola ku svojmu prvemu priatelovi taka ista, robila som mu ziarlivostne sceny, tisic raz som mu povedala ze sa rozchadzame, stale sme sa hadali...no a dopadlo to tak ze sme sa rozisli tesne pred vyrocim chodili sme spolu rok a pol, on ale zasa inak reagoval ako ty vzdy po hadke sa nastval a ja som sa musela ist ospravedlnovat cakat ho a tak dalej, nerobila som to preto ze by som mu chcela ublizovat alebo ho vytavat velmi som ho milovala. z rozchodu som sa spamatavala rok a este aj teraz ked ho stretnem v skole (VS) trasu sa mi ruky, bije mi srdce nastastie je uz posledny rocnik ja mam uz noveho priatela a on je tiez zadany, teraz ho nenavidim alebo sa o tom snazim aspon presvedcit mozno to bolo tak silne preto lebo to bol nas prvy vztah no neviem..ale vdaka tomu som sa naucila vo vztahu ovladat a taketo sceny uz NIKDY NIKDY nebudem robit =) a ziarlivost budem svoju kontrolovat =) takze na nieco to dobre bolo =)

robo:)))))

To hej, akurat vzdy je niekto, kto nenavidi a ten druhy miluje. Ja ju nedokazem nenavidiet. Ale zasa som rad ze mam svoju hrdost, ta mi nedovoli o nu stat, aj keby srdce chcelo. Takto si uz aspon o mna nikdy topanky nepoutiera.

SHAKTI

suhlas! vsak vas to zarazi,prekvapi..ako niekto kto vas tak strasne miloval,dokaze byt k vam taky hnusny???
Medzi laskou a nenavistou je velmi tenucky lad...vsetko je to iba jedna emocia..ktoru si v dany moment prisposobime podla svojich potrieb!

robo:)))))

Vitamins... hej aj to pomoze. Mne pomohlo ked sa ku mne spravala arogantne, vyslovene pohrdla mojimi citmi. To je len dobre, teraz sa na nu proste vykasli a zi svoj zivot, ona o teba nestoji, tak preco by si mal ty o nu?

SHAKTI

ano..to poznam..cosi sa v nas zlomi a pravda nas zasiahne bolestne..otoria sa nam oci...a aj ked to boli,trpime,je to potrebne na to aby sme dokazali ist vpred! neboj sa vitamins,caka ta niekde kočka ktora ti da vsetko to co jej das ty a co si zasluzis tak ako my vsetci! ber to tak,ze to bola proste nespravna volba...ale i toto ta nieco naucilo a nieco dalo..casom to uvidis a budes si ovela viac vazit to co pride!