ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

vitamins

to vsetko co mi dnes povedala tak to som potrboval pocut aby som cim skor zebudol. Ani si to neuvedomila,ale pomohla mi.

vitamins

Ahoj Robo,dnes mi volala,ze sa chce len rozlucit a povedat mi par slov. Ze cely cas ma len vyuzivala a zabyjala somnou volny cas a vyhadzovala mi na oci,ze celz as bola pri mne ked som bol....mimo. Neviem,nieco sa vo mne zlomilo a je mi ukradnuta,asi som dostal rozum a otvorili ste mi oci. DAKUJEM TI Robo,Lilith,Shakti...DAKUJE?M VAM.

robo:)))))

Juuuj... tie noci su zle, sam poznam, tiez som toho asi 2 mesiace moc nenaspal... Mne pomahalo zaspavat pri zapnutom Tv, proste nejako sa odreagovat, nemysliet...

SHAKTI

casom to dokazes..chvilku to potrva,kukaj tak po 2mesiacoch zacnes byt v poho,hlavne sa niecim zamestnaj lebo z toho zcvoknes..
ano najhorsie su noci..ja som sa budila v noci s placom...a bolestne mi chybal..zrazu tu nebol nik,komu by som napisala,zavolala..nik koho by to zaujimalo..ze som mala zly sen,ze ma nieco boli,chyba..
vitamins zvladnes to!! tak ako my vsetci..
Vies bolo by krasne kebyze stretneme v zivote prveho cloveka ktoreho milujeme a s tym clovekom ostaneme do konca zivota,nikdy nas neopusti,neublizi nam..
ale zivot,to je ucenie,vecne ucenie..su tu rozchody..tie rozchody su stupienky po ktorych vystupis az k tomu najvyssiemu,vysnivanemu...k tomu tvojmu dokonalemu stastnemu vztahu..

vitamins

Myslim si,ze to zlvadnem,ale iba ked som vonku s kamosmi,beham ,nieco riesim a tak,ale ked pridem domov a lahnem si do postele,hned si na nu spomeniem a neviem co s tym mam robit. Cez den to daako zvladnem,ale v noci to je hrozne. Bojim sa,ze to bude silnejsie ako ja,nedokazem to a ja debil sa jej ozvem.