s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
vcera ked som s nou volal povedala mi,ze ona je uz v pohode,ze ju to vobec nemrzi. Ako je mozne ze sa s toho tak rychlo dostala,ako je mozne,ze ju to vobec,ale vobec nemrzi.
hmm...na take nieco sa tazko reaguje lebo je to ejdnoducho tazke..kto si take nieco prezil vie co myslim..ja teraz prezivam nieco podobne a iba Boh vie ako to bude dalej..najhorsie je na tom to ze to clovek necaka a tu zrazu buuum..hrozny pocit..ak ma tu niekto s pritomnych recept ako na to nech mi textne budem len a len rada..tak sa drzte drzim prsteky!!
No najhorsie co mozes robit, je stale na nu mysliet a este si ju aj pripominat fotkami ci listami. Zatni sa a vseko co ti ju pripomina vyhod. Proste to zabal do skatule a hod do kontajnera. Je to tazke, ale jedine to pomoaha. Ja som mal fotku byvalky na policke este 4 mesiace po rozchode, a ani som o tom nevedel. Uz bolo vsetko ok, az rano som si ju tam vsimol. Okamzite sa moje pocity zacali vracat, jedine co sa dalo spravit, co najrychlejsie ju vyhodit. Proste vymaz ju zo svojho zivota. Vsetko vyhod uplne vsetko. Zbav sa vsetkeho co ti dala. Ja som vyhadzal aj parfumy, oblecenie, uplne vsetko co mi ju pripominalo. Dokonca aj vonavku v mojom aute, ktoru mala tak rada.
clementinka dnes v noci som nemohol spat,bolo mi hrozne. Pozeral som si vsetky fotky,precital si vsetky listy..... a je mi este horsie. Viem,nemal som to robit,ale bolo to silnejsie ako ja a neviem co s tym mam robit. Tie spomienky mi nikdy nikto nezoberie.
envy napisala som ti na mail
clementinka- pomoz mi....uz som zo seba zufala, ja robim to iste!!! ;-( priatela milujem, ale iarlim a vymyslam si, pritom viem, ze ma miluje a je mi verny.v noci mavam nocne mory, ze uz ho to nebavia ze sa so mnou rozide...asi mam v prdeli (pardon) psychiku..pls ak mozes napis mi na envy1234@azet.sk dakujem ja fakt potrebujem helfnut nechcem stratit tento vztah
povedal si jej pravdu..
myslela som to tak,ze si taky hlupacik-prepac za vyraz,ze ty lutujes ked jej ublizis a ona ti cely cas ublizovala..
asi tak..
ano,mam vycitky,rano som jej v povedal nieco co ma teraz mrzi. Asi som debil,ale hneva ma to. Viem,ze to co ona robi nie je v poriadku a ze by mala ist lekarovi a ked som jej to dnes povedal ona ze nepotrebuje lekara.