s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
a uz vobec nechcem byt tu. Dakujem vam vsetkym. Majte sa pekne.
Tak potom nemáš už nad čím plakať a pochop že ťa má na háku. Na tvojom mieste by som jej vyhýbala na 100 míľ
nie,nechcem takto prezit svoj....zivot.
No vidíš, ty si nepoučiteľný. Ja som to s tou maniodepresiou myslela ironicky.
ale aj tak sa nad sebou zamysli. najskôr kecáš, čo všetko zlé ti urobila, ako ťa prenasledovala, podozrievala... a ty cheš takto prežiť svoj život?
....nezalezi jej na tebe...uz to pochop!
Ona si to asi nikdy neuvedomi,povedala mi ze jedneho dna sa zobudime a nebude tu. Opytal som sa jej a co ja a jej dcera. Ona,ze mala je velka a Ty......
asi nevies co je maniodepresivna psychoza.
vitamins myslím že by si ju mal nechať...Ona ťa bude stále buzerovať a ty sa jej budeš musieť stále prispôsobovať...a to vo všetkom...Ja na tvojom mieste ju nechám...alebo aspoň si dajte pauzu...Nech si aj ONA uvedomí že o koho by mohla prísť:))
vitamins, zrejme asi ty trpíš tou madiodepresiou...
keď ti povedala že je v pohode tak čo ju nenecháš na pokoji.