s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
He he pozeram ze sa to tu rozprudilo trochu... No co na tom zalezi kolko ma rokov? Jednoducho sa musi zmierit s tym ze uz je to prec. Kazdemu to trva inak dlho, kazdy sa s tym vyrovnava po svojom. Ale najhorsie je sebalutost, utapanie v nezmyselnej nadeji a dufani ze ten druhy ta vezme na milost. Kaslat im na taku milost, ked tebou niekto pohrdne nestoji ti ani za tieto pismena. Proste vitamins vaz si v provom rade seba, lebo z tvojich prispevkov to tak nevyzera. Zdravim SHAKTI, ako sa mas? Ako pokracujes v cisteni hlavy?:)))
VITAMINS, však ty si jej strelil facku. Mne keby strelil môj frajer facku, tak mu vajcia rozkopem, a ty sa čudeješ že ťa nechce vidieť. Sprostá by bola.
mňa by skôr zaujímalo, koľko má rokov vitamins a tá jeho bývalá.
preco veronicka? ja 27
vitamins neurazaj sa,chceme ti iba pomoct ale pravda je bohuzial bolava..aj pre mna bola,aj pre roba a dalsich co si tym presli..na teba je este prilis skoro,iba druhy tyzden?ak si spravne pamatam...casom to bude lepsie a aj to pochopis..ty teraz zatvaras oci pred pravdou,nechces si pripustit ze to tak naozaj je,stale dufas..zaspavas a aj sa budis s nadejou..poznam to..
najhorsia na tom je ta nadej..bohuzial ta existuje vzdy,ale iba v tvojej hlavicke..
tak sa drz..