ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

veronickaPO

stalo sa mi to uz..ale tak nikdy som to tak nebrala ze az chorobne...vzdy tak ze ved je tolko chalanov na tom svete tak pre jedneho sa trapit...to nie..

robo:)))))

Jasne, rozumiem ti. Ja som to pochopil tak ako keby si sa cudovala ako sa vobec niekto moze trapit, ako keby sa ti to nikdy nestalo. sak my sa pochopime:)))

veronickaPO

no zalezi aj na veku...lebo ked mi niekto povie ze ma 30rokov a trapi sa pre lasku tak to je uz nieco..ale ked mi to povie 15rocny clovek..tak to je ine..chapes

robo:)))))

He he pozeram ze sa to tu rozprudilo trochu... No co na tom zalezi kolko ma rokov? Jednoducho sa musi zmierit s tym ze uz je to prec. Kazdemu to trva inak dlho, kazdy sa s tym vyrovnava po svojom. Ale najhorsie je sebalutost, utapanie v nezmyselnej nadeji a dufani ze ten druhy ta vezme na milost. Kaslat im na taku milost, ked tebou niekto pohrdne nestoji ti ani za tieto pismena. Proste vitamins vaz si v provom rade seba, lebo z tvojich prispevkov to tak nevyzera. Zdravim SHAKTI, ako sa mas? Ako pokracujes v cisteni hlavy?:)))

...

VITAMINS, však ty si jej strelil facku. Mne keby strelil môj frajer facku, tak mu vajcia rozkopem, a ty sa čudeješ že ťa nechce vidieť. Sprostá by bola.

SHAKTI

vitamins neurazaj sa,chceme ti iba pomoct ale pravda je bohuzial bolava..aj pre mna bola,aj pre roba a dalsich co si tym presli..na teba je este prilis skoro,iba druhy tyzden?ak si spravne pamatam...casom to bude lepsie a aj to pochopis..ty teraz zatvaras oci pred pravdou,nechces si pripustit ze to tak naozaj je,stale dufas..zaspavas a aj sa budis s nadejou..poznam to..
najhorsia na tom je ta nadej..bohuzial ta existuje vzdy,ale iba v tvojej hlavicke..
tak sa drz..