ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

veronickaPO

robo..dakujem si zlaty...mozno to bude aj tym ze do vztahu nikdy neidem s tym ze s tym clovekom budem uz navzdy...ja skor tak uprednostnujem rozum ako srdce..

robo:)))))

Veronicka myslel som ze to malo byt mne. Hej, chapem ako to myslis, ja osm tiez mal hodne "vstahov", ja som si vzdy myslel ze ano tuto som lubil. Vzdy som vsetko velmi jednoducho hodil za hlavu, ale potom to prislo. Klasicky scenar, proste je cas ist dalej, toto tiez nebude boliet ako to pred tym. Ale opak bol pravdou, neskutocne ma to zaskocilo, nikdy som nic tak silne necitil, neda sa to ani opisat. Jednoducho to bolelo ako cert, vtedy clovek zacne byt zuvaly tak ako vitamins, len kazdy musi najst v sebe silu a vzopriet sa tomu. Urcite pochopis ked sa taz vazne bezhlavo zamilujes. Samozrejme ti zelam len to dobre, kiez by si nikdy neprezila to co ja ci vitamins, popripade shakti.

Veronicka myslel som ze to malo byt mne. Hej, chapem ako to myslis, ja osm tiez mal hodne "vstahov", ja som si vzdy myslel ze ano tuto som lubil. Vzdy som vsetko velmi jednoducho hodil za hlavu, ale potom to prislo. Klasicky scenar, proste je cas ist dalej, toto tiez nebude boliet ako to pred tym. Ale opak bol pravdou, neskutocne ma to zaskocilo, nikdy som nic tak silne necitil, neda sa to ani opisat. Jednoducho to bolelo ako cert, vtedy clovek zacne byt zuvaly tak ako vitamins, len kazdy musi najst v sebe silu a vzopriet sa tomu. Urcite pochopis ked sa taz vazne bezhlavo zamilujes. Samozrejme ti zelam len to dobre, kiez by si nikdy neprezila to co ja ci vitamins, popripade shakti.

veronickaPO

SHAKTI..no ja sa s tym zatial velmi dobre vyrovnavam... aj ked som mala plno vztahov....to bude asi aj tym ze som este nebola skutocne zamilovana...ako ty vravis..

SHAKTI jasne, kava plati... rad pocujem ze to ide dobre... ja momentalne stagunujem, ale s usmevom:))... vlastne z kade si ak sa smiem spytat? len taka otazka...

VeronickaPO... no mas pravdu, aj ja som vzdy vsetko velmi jednoducho hodil za hlavu, o to bolo horsie moje prekvapenie ze to tak lahko neslo. No je to uz jedno, len som si vzdy myslel ze uz som v zivote bol zamilovany, ale to som si len myslel. Vsetko to bol uplny prd (nejako ma nenapadol lepsi vyraz) oproti tom co sa stalo v zime. Proste na kazdeho raz pride taky ten az bolestivy cit, kedy si nevies ani len predstavit ze by si mal byt bez tej druhej osoby. To ako sa s tym kazdy vyrovna, to uz je individualne.

SHAKTI

veronicka to sa lahko povie moja,ale ked prezijes s nejakym clovekom nieco,preskacete spolu aj to dobre aj to zle,ked niekoho milujes,stravis s nim isty cas a zasiahne tvoje srdce..neda sa len tak nad tym mavnut rukou a presedlat na druheho kona..
je laska a laska..niektori ludia dokazu milovat vsetkym,celou svojou bytostou..su potom zraneni,sklamani ked zistia,ze iba oni takto miluju..