ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

SHAKTI

kopec mojich kamosiek sa povydavalo v 18, nemam pocit ze by som o nieco prisla,najma ked vidim ako ziju..radsej byt sama ako s nejakym blboc co ti ublizuje.osobne si myslim,ze v 18 vazny vztah...clovek v tedy este neni zrely na vazny vztah..a co je to vazny vztah? to ze ste s niekym rok?? nie..

veronickaPO

nooo to mam velmi vela casu...:)ja v podstate teraz ani vazny vztah nehladam..ale moje dve kamosky ktore su rovnako stare ako ja su zasnubene.a na druhy rok svadba...tak vies to je take...

SHAKTI

:-) hehe tak ja som tu najstarsia raketa!!
:-DD
veronicka...mozno je i nieco na tom pravdy,ze cim je clovek starsi tym dokaze inak lubit..neviem ci pochopite..proste je vyzretejsi,ma uz nejake skusenosti,jeho hodnoty aj smerovanie v zivote sa menia..
preto dokaze aj inak milovat..dospieva aj v laske..
ano presne ako pise robo...dnes ani vlastne neviem logicky povedat koli comu som ho az tak milovala..

robo ja som od teba dalej :-)
si kukni na pokeci 1Shakti

robo:)))))

fuuuu tak to ja som este neriesil absolutne nic, to bola pohoda pianko. Tak sa necudujem ze to este nepoznas, mas velmi vela casu:))

robo:)))))

Tak tomu ver, presne moj priklad. Nikdy som do nicoho nesiel ze toto bude navzdy. Presne ako vravis, do vsetkeho s rozumom. Stale som to tak aj bral, a ked som to ukoncil, kedy to zacalo zavanat zavazkami, zasnubami a ja neviem cim este, potom to prislo bum... Vtedy som pochopil... vtedy to prislo, ze ta to chyti ked to najmenej cakas. Vtedy mi docvaklo co som stratil a bolo to. Najhorsie obdobie mojho zivota... Moj pripad bol o to horsi, ze ja som nemal komu davat vinu, ja som to pokaslal. Mohol som sa hnevat len sam na seba. Ale uz viem ze nikdy podobnu chybu neurobim, otvorilo mi to oci a ja som to urcite potreboval.