s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
AHOJ ROBO,SHAKTI.....poobede som odysiel z roboty s tym,ze idem na obed,ale s myslienkou,ze sa tam uz nevratim,asi mi praskli nervy,neviem co sa to somnou stalo. Isiel som si sadnut do parku. Volal som kamosovi a povedal mu,ze ako som na tom a ze do roboty sa uz nevrati. Zamestnal som sa len koli frajerke a nasim,slubil som im,ze nebudem robit hluposti a budem posluchat.MUSIM. Robo ja som bral ten vztah inak ako ona,bral som to presne tak,ze nie som ja,ona a mala,ale ze sme MY.
...noooo uz som si myslela ze sa toho ani nedockam...ale na konci to prislo...presne tak,vtedy..ked nie JA ale MY!
regionalny prieskum som mala na mysli :-)
MOJA SKVELA REAKCIA:)) no shakti ma prvdu, ja ked si zoberiem ako som to riesil ked som mal 18, tak len usmev:) Presne tak, 18 rokov nie je cas na nejake vstahy, treba si uzivat. A co je vazny vstah? Hmm... tazko povedat, mozno prave to, ked sa dvaja ludia zacnu spoliehat jeden na druheho, ked rozmyslaju tak, ako by ten druhy bol ich sucastou. Ked clovek neuvazuje ako ja, ale my...
robo robi prieskum :-DDD
veronicka doba je sice ina..ale dnes maju ludia vacsinou vztahy aby neboli sami, hodnota lasky sa vytraca a je vazne velmi vzacna..
ale veronicka ved ja viem :-) tym ta nechcem nijak urazat,alebo znizovat tvoju osobnost..ale v tvojom veku,proste treba spoznavat a uzivat si zivot..