CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
hmm..diky panika
ale neviem to tam najst trosku presnejsie
karuik
spitalska je dobra..k plavaniu -vsetko zavisi od hojenia. Pripadne skus vyhladat temu Piersing Do/v pupku-tam nechala kontakt kocka, co s tym robi
chcem si dat pirs.boli to?nebojim sa az tak toho prepichnutiale ale viac tych nasledkov..viete niekto poradit dobre sdudio v ba..je dobre jjtattoo spitalska 25?
....a kolko sa nemoyem kupat..?
Hmm mam ho od minuleeho utorka.. a ete kus mam napuxnute ale us neboli.. len vkusee mi jazyk meni farbu.. to preco?:D
dneskaa som si dalaa :D A prepixx nebolii.. dzive to je :D Alee potom tio boli.. no teraz ma to boli a kus susleem.. ale pecka pocit to je:D
mno, ja ma piercing uz asi od svojich 13 rokov, co je uz asi 5 rokov a stale mi zuby drzia po kope, pretoze som si vymenila kovak za plast. a da sa... vrelo odporucam na oralny sex... :-)))
No ja som si chcela dat predvcerom pierc do jazyka, no ostala som tam sediet so strpnutym jazykom bez neho ako obarena!Nemozem ho mat! Mam totiz uzdicku pod jazykom prirastenu priliz vpredu,a na to aby som mohla mat piercing musim podstupit malicky chyrurgicky zakrok v nemocnmici! Je to smola no...Ale idem do toho, chcem ho mat!:-)
Ja som si dala jazyk prepichnut pred 6 dnami a zatial som spokojna. Som v Usa a tento tyzden sa vraciam. Samotne prepichnutie vobec nebolelo, len neskor, ale nic strasne to nie je-ako kazda rana a navyse jazyk ma najlepsiu schopnost hojenia, opuchy som mala len 2-3 dni, musim si zklopat. Na vyplachovanie mam od piercera morsku sol a velmi to pomaha, len sa nesmie prehnat mnozstvo, bo potom to vysusuje.Cumlanie ladu dost pomaha, ci uz na bolest alebo na opuchy. Nemalo by sa jest nic typu rajcinoveho alebo ako pomarancovy dzus, pretoze to drazdi ranu. Samozrejme ze kus kovu nici zubnu sklovinu ale pokial sa s nim nehrate a neplieskate si to o zuby tak by sa nic srasneho nemalo stat. A potom stale si to clovek moze zmenit za umele alebo tie kt nie je vidiet. Prva nausnica je dlha aby nebranila opuchom, neskor sa moze zamenit za mensiu ale to je kazdeho osobna vec.