Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v jazyku

rodrigez

Hej, ak ti daju pierce na zle miesto, moze ti zacat vyhnivat jazyk. On sice neodpadne, ale budes v nom mat taku velku vyhnitu dieru. Tak bacha...

monikec

ahojtee...chcela by som si dat piercing do jazyka,ale bojim sa toho ze chytim nejaku infekciu abo co.a co sa mi vlastne moze stat?lebo pocula som ze ked vam ho daju moc dozadu tak moze odpadnut jazyk :/ je to pravda?...dakujem

v.e.j.a

Awojte piercingači...no akurat dneska som si dala piercing do jazyčka...som sa straaašne bala a som mala 100 chuti odist, ale potom mi tam pichol ihlu...vobec nebolelo len troška tlačilo...potom povedal čo možem a čo nie a hotovo...ani 5 minut to netrvalo a uz som bola prec...fakt....a potom mi to napuchlo a ked som nabrala už cit tak to dost bolelo...ale teraz už je to celkom ok, len sa mi dosť čudne papá, ale ved na to si zvykneme...mam to asi 4 hodiny a už mi to aj odpuchlo...
ak vam možem poradiť, kupte si hned v lekarni taku vodičku, vola sa to JOX...to zriedite s vodou a tym si to čistite a fakt to pomaha...a potom po "jedle" si to vyplachnite ustnou vodou...a všetko by malo byť v poriadku...cmuuuk držim palček :)

v.e.j.a

ja mam aj v chrupavke a prepichnutie neboli len štipne...potom to asi den boli...a potom je všetko v pohodke...teda aspon mne to tak bolo...len si nevytiahnite skoro tu nastrelovaciu nausnicu, lebo dierka rychlo zarastie...a ked ju budete chcet dat naspat, moze vam to hnisat...poznam =( ale teraz už je uško v poradku aj s ostatnymi dierkami v nom...a je to fakt pekne v chrupavke, aj ked nebezpečne dosť...

v.e.j.a

Awojte piercingači...no akurat dneska som si dala piercing do jazyčka...som sa straaašne bala a som mala 100 chuti odist, ale potom mi tam pichol ihlu...vobec nebolelo len troška tlačilo...potom povedal čo možem a čo nie a hotovo...ani 5 minut to netrvalo a uz som bola prec...fakt....a potom mi to napuchlo a ked som nabrala už cit tak to dost bolelo...ale teraz už je to celkom ok, len sa mi dosť čudne papá, ale ved na to si zvykneme...mam to asi 4 hodiny a už mi to aj odpuchlo...
ak vam možem poradiť, kupte si hned v lekarni taku vodičku, vola sa to JOX...to zriedite s vodou a tym si to čistite a fakt to pomaha...a potom po "jedle" si to vyplachnite ustnou vodou...a všetko by malo byť v poriadku...cmuuuk držim palček :)

taniq

Ahojte všetci čo sa bojíte prepichnutia...nemožete sa pýtat ostatných či to bolí pretože každý ma svoje miesta bolesti..ale nič s toho vobec nebolí..len si to často privolavame..prepichnutie trva asi 3sec takže sa nemate čoho báť..papap držím palce