CAfte.JAke mate skusenosti s piercingom v jazyku ????Je to niak nebezpecne???A este mam jednu otazkku....trosku divnu no : Ked ma baba aj chalan piercing v jazyku a olizuju sa...mozu sa niak s tym zaseknut alebo nieco podobne????dakujem za odpovede :)
Piercing v jazyku
cerstvy pierc. treba cistit. hlavne vyplachovat po kazdom jedle, po kazdom piti ustnou vodou a raz za cas treba strieknut ten jox.. potom to bude v pohode.. a mliecne vyrobky by sa nemali jest ani nic co obsahuje kvasinky alebo kyseliny, lebo tie sa mozu dostat do rany a zacat sa tam rozkladat a z toho moze vzninut zapal..ale ja som jedla jogurt hned na druhy den.... skor treba dbat na pravidelne vyplachovanie ust HNED po jedle.. ja som zo zaciatku pila so slamkou aj detsku vyzivu napr. som naberala slamkou. da sa to zvladnut.. ale zas kamoske tak napuchol jazyk ze nemoze poriadne rozpravat a boli ju to vkuse.. je to individualne..ale prepich nieje nic hrozne.. je to nieco ako odber krvy..
npo a k tomu kazeniu zubov.. skor ide o to ze ak v jazyku su ocelove gulicky stane sa ze pri jedeni alebo pri niecom do nej zakusnes.. tak ako do jazyka a moze sa stat ze sa zo zuba odlomi... ale je to chirurgicka ocel takze asi by skodit niecim inym nemala. alebo su aj piercingy zo silikonu..alebo z umelej hmoty.. a ked sa do zubov dava amalgan , striebro, zlato..podla mna pierc. v jazyku skodit nemoze velmi
mam piercing treti den. zvladam to v pohode. boli to ked s nim velmi hybem a je trocha opuchnuty.. jest sa s tym da horsie..ale da sa.. da sa to proste vydrzat.. len to jedenie je dost namahave a ide to na nervy davat pozor na jazyk a prezuvat opatrne.. no nevadi :D
niekde som pocula ze piercing v jazyku moze pokazit zuby. viete o tom niekto nieco?
Ahojte volam sa Makit a Dala som si prepichnut jazyk mam ho uz asi mesiac nic sa z nim nedeje nenapuchol nehnisal ani nekrvacal to som rada :)
Secko je zatim v pohode cistim si ho viplachujem usta po kazdom jedle a mam stoho celkom fajn pocit nakupila som si mnoho nausnic ....a som rada ..:) No tak dufam ze vam to aspon trochu pomohla cawkoo
awojte idem si dat piercing do jazyka ale bojim sa ci s tym nebudem mat nieake problemy prepichnutia sa az thak nebojim ale len ci nieake problemy nebudu plosiiiiiiiiim piste mi odpovede na pokec na nick micuska0369 plosiiiim dkiq vopred cmuq
Ahojte. Ja sice nemam piercing na jazyku, ale zato ho mam na oboci. Vzdy som to chcela, ale som sa bala bolesti, no musim povedat, ze to bolo ako pichnutie vcely a za necele 2 minuty, to bolo. Akurat po niekolkych minutach to zacalo trosku akoby tahat, ale po hodinke to preslo. Akurat si to musim cistit 2krat denne solnym roztokom. Morska sol a prevarena voda. Na Slovensku som si ho nedala urobit, ale zato v Anglicku hej. A som velmi spokojna
:) diky:) ale nemam sa coho bat ze?:)