vysoká škola

miselka

irish girl
no a co sa tyka ekologie. co som ja pocula, tak je to lahka skola. dostat sa tam da bez prijimaciek. a si myslim ze celkove na prirodovecku fakultu UPJS sa da dostat bez skusok a studium ani nie je narocne.
a k uplatneniu? tak to fakt netusim, skus kuknut stranku skoly, tam by o tom malo byt nieco pisane

miselka

presne tak na intraku je sranda..spociatku som ho kategoricky odmietala, dokonca sme hladali radsej aj nejaky ten privat, ale teraz si nan nedam dopustit. zase ma aj taku nevyhodu, ze nemas sukromie. napr ked sa chces ucit a spolubyvajuca/e robia nieco ine. proste neda sa

ivuša

ivka 17,VS ma zmenila v tom, ze uz to nie je ako na strednej, ze zabudnem, pripadne nestihnem projekt, zadanie, daky protokol a ospravedlnene, ziadne velke postihy..ale tu sa stebou sprepacenim nikto neserie...ani ta do nicoho netlaci, je to na tebe, ci to urobis, ci sa naucis na skusku.. takze urcita samostatnost je nutna a silna vola :) .. ja nebyvam na intraku, tak v tejto oblasti som sa az tak neosamostatnila, furt mam doma plne sluzby :) .. ale podla mna je intrak vyhoda, uzijes si plno srandy :)

irish girl

ked ste niekto z Kosic a chodite na ekologiu na prir. fakulte, prosim ozvite sa mi co na tu skolu hovorite(ucenie, a hlavne moznosti uplatnenia).dakujem.

DESmodka

ja som bola (vcera som mala statnice:) )na FEM-ke a tam zaciatky boli tazke, sama eko, manazment, marketing, ale to ide len o to aby si sa do toho dostala a zvykla si na to prostredie, potom to uz budes brat ako samozrejmost. podla mna sa nie je coho bat, ked si vyberies to co ta aspon trocha zaujima, vsade budes mat predmety, ktore ti nesadnu.

ivka 17

chcem sa spýtať vy čo ste boli na výške..tak vás to neako zmenilo...myslím osamostatnenie, inteligencia....atd.dakujem pa

crea

Hlavne nech ta ta skola bavi!!! To je najdolezitejsie!! Ja som si dala prihlasku na skolu, co ma vobec nebavi len s tym, ze snad to bude trosku insie a zaujimavejsie ako na strednej. No neviem, uvidime. Mam svoju vysnivanu skolu, na ktoru sa zial nedostanem kvoli neovladaniu anglictiny :(( Cely cas sa ucim nemcinu, popritom aj francuzstinu. Len tu anglinu nie, a tu je vysledok :((

ivu3a

soldierka:)), na tvojom mieste by som vyberala podla toho, co ma bavi najviac, mozno aj podla tej perspektivity, ze co po tom... ale asi naj z toho je ta zurnalistika...ja som na prifuku, ale nie ucitelstvo... pokial mas v plane ucit v buducnosti, vyber si to.. ty musis vediet, co ta bavi...

miselka

julina
akoze ja neurazam vychodniarov..ved ja tiez chodim do kosic. a vies kde som dosla k takej somarine co je sice pravda. lebo to tam poznam. a poznam aj vela ludi co navstevuju ju. kontakty. prevazna cast je z vychodu. a teraz fakt nic proti vam!! skus porozmyslat. vyberas si napr skolu s odborom , kt. chces studovat. mas na vyber ak dobre viem skoly takehoto typu v rk a ba. neviem odkial si ale zobermi do uvahy tie kosice. ty ked si vyberas skolu uvazujes trosku aj nad cestou, ci budes cestovat 2,5hod alebo 5-6 hod do ba. nemyslis? a moze ti to byt jedno, ktore mesto to bude, kedze su v nich rovnake odbory