vysoká škola

modica

barbinka: o externom viem, ze sa plati..no chcela by som vediet ako to je s dennym...prosim, chodi tu niekto na EUBA, denne studium? ako to je s platenim??

miselka

no ja som tiez do poslednej chvile nevedela co studovat. nakoniec som sa rozhodla pre farmaciu. je to dost tazka skola, ale uplatnenie najdes z nej super. a celkom ma zacina bavit, nebyt tych skuskovych

macinkoo

aj ja chcem íst študovat len neviem čo by ma presne bavilo,znie to hrozne ale je to tak.Baby čo študujete vy?baví vás odbor?papa

easyrider

Jupíííí!!! Na VŠ je skrátka supéér. Ja akurát končím svoju prvú a hneď idem na druhú! Sladký študentský život!! janka pe, nemáš mať z čoho obavy, ja som nechcela ísť na VŠ ani za prosby ani za hrozby (ani za prachy) a teraz si to neviem vynachváliť. Choď do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!

agina

Pre mna to boli najkrajsie roky. Spoznala som vela novych ludi, chodili sme na tereny, vylety, diskoteky, mala som super spoluziakov. Samozrejme, ze sme sa museli aj ucit, ale dalo sa to vsetko zvladnut.

deeee

naozaj zalezi na skole. Ked som chodila na techniku, tak som mala necele dva mesiace prazdnin, este v polovici jula sme mali skusky a niektore opravne boli v septembri. Teraz studujem na filozofickej fakulte a buduci tyzden mam poslednu skusku....sice niektori spoluziaci maju skusky este aj koncom juna, zalezi od sikovnosti a rychlosti vyberania terminov.