Ahojte. Aké boli časy na VŠ ked ste tam študovali? Aké boli začiatky? Idem totiž na výšku a mám trochu obavy. vdaka
vysoká škola
Jooj, baby, obe ste vzdelane, tak klidek. Ja si nemyslim, ze vysoka skola je ako maturita, platy su neporovnatelne. VS vzdelanie je potrebne aj na lepsi rozhlad a tak, ale citujem jedneho humoristu: poznam vela ludi, ktori vychodili vysoku skolu a su hlupi...
desmodka: no ja som sa ale s nikým hádať nešla. ale kašlem ja na ňu, nestojí mi za to. ty čo študuješ?
kazdemu by mohlo byt srdecno jedno, kto sa ako chvali, ivusa teraz si tu aj ty vytiahla tvoje dve skoly a co mam sa zacat do teba navazat? zavidis barbinke, ze to napisala skor ako ty? mohli by ste ale prestat, tato tema nie je o hadani ak ste si nevsimli
ivuša: nejako si protirečíš. kebyže nemáš náladu na mňa , tak mi ani nič nenapíšeš. ty sa v tom vyžívaš tuším, keď môžeš do niekoho rýpať. maj sa.
ty mas pocit ze kazdy sa tu do teba "navaza". U teba velmi frekventovany vyraz, ale mas pravdu, ja tiez nemam naladu na teba..
ivuša: už mi nepíš, nemám náladu na navážajúcich sa ľudí.
To nie je moj problem, len banalna poznamka aby si sa spamatala dievca, dnes je vysoka skola ako maturita...
ivuša: ja som sa tu nechválila, len som písala k téme. a to že sa s niekym o niečom bavím a dostaneme sa k niečomu inému, tak do toho ťa nič. ty máš teda problémy. akože vážne.
Vystudovala som socialnu pracu na pedagogickej U.K. v Ba konkr. na Racianskej, ked sa tu bavime o tom co a kto dokazal v zivote, na rozdiel od druhych sa tu nechvalime do nebies v kazdom prispevku tu na fore, co som mala moznost odsledovat.
desmodka: tak kebyže máš k tomu vzťah, tak by si to hravo zvládla ( myslím k tomu, čo som ja vyštudovala). kebyže študujem elektrotechnickú, tak to by bolo iné kafé.