vysoká škola

miselka

ked to nie je taka skuska ze vytahovacka, ale skuska z jazyka (latincina - pisomna), cize da ti nejake cvicenia a ty ich robis..snazim sa to ucit ale uz mam riadne nervy

barbinka

miselka: no tak nechcela som, aby sa mi stala taká vec, že si niečo vytiahnem a nebudem vedieť. učila som sa postupne, aj keď mi už z toho hrabalo dosť. a priateľ ma dokonca ešte aj skúšal vždy po týždni, čo som sa naučila. aj to mi pomohlo, bola som si istejšia. to zvládneš, neboj sa. treba si povedať, že ešte musím vydržať pár týždňov a potom si budem spokojne s porobenými skúškami oddychovať.

miselka

aj tak si sa dost ucievala, mne sa vobec nechce. neviem ako sa mam prinutit. zajtra a stvrtok mam skusky...na zajtra som uz naucena ale na stvrtok este viem len polovicu

barbinka

od tej ôsmej do tretej dva mesiace v kuse. vieš potom keď všetci prišli domov, tak som nemala kľud, aj keď som sa zavrela do izby. ja som potrebovala úplne ticho, inak som sa nedokázala sústrediť.

barbinka

tak ja by som nechcela byť na intráku. hlavne kvôli tým izbám, samá pleseň a tak. no a tiež by som sa tam asi nevedela naučiť. no a doma, keď som sa učila na štátnice, tak som sa mohla len do tej tretej, potom to už nešlo kvôli ruchu.

miselka

tak to mas dobre, ked ta nerusia. napr ja ked sa potrebujem ucit, vtedy akurat vymyslaju "super" aktivity, pod do zahrady, uvar, upratuj a mnohe dalsie..ked si takto uvedomis, ono to nie je vela. len ked to zacnes robit, nechce sa mi uz potom ucit. a mam po uceni a dalsi nenauceny den za mnou

miselka

no mne sa skor uci lepsie doma. aj na skusky teraz. aj ked ta vsetko naokolo rozptyluje, nechcela by som byt teraz zavreta niekde v internatnej izbe medzi 4 stenami

moniqa87

no tazko sa uci vzdy pri ludoch,ktori beru na to ze sa ucis maly ohlad... akurat na intraku je vacsia pravdepodobnost, ze takych stretnes...
napriklad u nas doma beru ohlad na to ked sa ucim a snazia sa ma nerusit a ak je aj tak rusno tak si pustim mp3 prehravac a ucim sa pri tom

ivu3a

tym veciam, ohladom uplatnenia po studiu by som az tak nedoverovala, skola si tam napise vselico... nemysli si, ze doma sa lepsi uci, mam 3 segry, doma je furt rusno, sa tazko uci