Ahojte. Aké boli časy na VŠ ked ste tam študovali? Aké boli začiatky? Idem totiž na výšku a mám trochu obavy. vdaka
vysoká škola
miselka: ,,moj nazor je ze na tej skole su sami vychodniari" To kde si prosim dosla k takej somarine??? Sa pozri prosim do blavy, kolko tam ludi z vychodu studuje. Nechcem tu rozvinut hadku, ale taketo predsudky mat je fakt uuubohe. Ja chodim na medicinu(BA) a mozem Ti povedat, ze vela ludi tu studuje z vychodu (vratane mna a to ma ani neprijali na odvolanie ale normalne) a vycsina z nas ma IQ vacsie ako ludi zo zapadu co poznam. A pritom som stastna, ze pochadzam z vychodu (tatransky region), je tu ovela oveeela krajsia priroda.
oprava
na tie tri som isla bez prijimaciek
jooj a to ti este len teraz kolko zacne prichadzat. sa mas na co tesit a rozhodovanie bude tazke. u mna to bolo viac menej jasne, bo som si dala take skoly, na kt. som chcela ist a potom este na viacero inych na ktore by som isla na prijimacky, tusim 3 boli. na tie 3 ma zobrali na vysnivanu nie, ale potom ma zobrali na odvolanie, tak som radaaa. nevahala som ani chvilu. ale aj medzi tymi 3 skolami som mala jedneho favorita. skus najst niekoho, kto tie skoly navstevuje, ze by ti dal nejake info
jedna chyba hore dole a vy už robíte s toho galibu, akoby sa na celom tomto fóre dodržiavala gramatika :)))
NO aj mne sa zdalo, že ten Ružomberok nie je nič moc, už len kvôli tomu, že má akreditáciu len do roku 2009.
Dnes poobede mi prišlo ďalšie, že som prijatá ešte na tretiu školu do Žiliny na Bezpečnostný manažment. Tak teraz už fakt neviem :S
Deee, tiez "ziram", ze slecnu zobrali na zurnalistiku a gramatika nikde:)
deee: aspoň vidíš, že teraz príjimajú všetkých. slabé ročníky sú. a čím ďalej, tak tým ich bude menej. teraz ťa už zoberú aj keď prijímačky neurobíš.
pokial nevies s akym i/y sa pise filozoficka fakulta, tak na nu radsej nechod. Inak gratulujem k prijatiu
ak ti mozem poradit. som z ruzomberka a viem co si myslime my o nej. proste je to najhorsia skola na celom slovensku. vsetci na nu nadavaju a nik z ruzomberka si ani len prihlasku tam nedava. ale ak chces mat len titul, a je ti jedno ze na akej skole budes, tak mozes na nu ist. moj nazor je ze na tej skole su sami vychodniari. urcite chod do bratislavy.odkial vlastne si?
Čawte!
Prosím mohli by ste mi povedať Váš názor na tieto školy? Na Kat. univerzitu v Ružomberku, fylozof. fa. - žurnalistika a Uni. KOmenského Prír. fa- Biológia Geografia?
Prijali ma na tieto dve školy a neviem sa rozhodnúť ktorá by bola lepšia?
Ďakujem za odpovede.