Ahojte. Aké boli časy na VŠ ked ste tam študovali? Aké boli začiatky? Idem totiž na výšku a mám trochu obavy. vdaka
vysoká škola
vyska? vsetci pisete ze je super, no mne to zatial take nepripada. stale sa len ucit. no a to cestovanie. ja chodim na farmaciu, a vy ste pisali ze 4mesiace prazdnin. ja bduem rada ak aspon 2bduem mat. poslednu skusku by som mala mat 2.7 ale to len v pripade ze urobim vsetky na prvy pokus..
Ja som mala tie prazdniny iba prve 2 roky a tie zvysne budem travit na povinnej neplatenej praxi v nemocnici...
najlepší aj najkrajší život je na VS este raz tak idem na tu istú výšku (EF v Ziline) tolko chalanov juuuuj bolo fakt super, teraz mi je za nou smutno:((((
a na výške je to super. najlepšie roky môjho života. prejde skúškové v letnom semestri a máš 4 mesiace prázdniny.
Ze ake je to na vyske? Zalezi aj od toho na aku ides... Ja som na medine a vela si toho zase neuzijem (hlavne pocas skuskoveho, testov a pod.), aj na prave to je tazke, ale inac je vacsina vysiek uuuplna flakarina - poznam vela vysokoskolakov...
Co sa tyka platenia skolneho- denne sa neplati iba externe studium, ale v pripade ak budes na dennom a prerusis, prepadnes alebo proste z nejakeho dovodu budes studovat dlhsie ako je predpokladana dlzka studia- co je na ekonomickej 5 rokov- tak budes platit za kazdy rok navyse- kolko zalezi od skoly- v rozsahu 5000-25000za rok a rok co rok sa to ma este zvysovat.
A daj pozor: ak pojdes na zapis na jednu vysoku skolu a potom ti nahodou pride papier, ze ta vzali aj na inu skolu a rozhodnes sa ist radsej tam- to znamena pojdes na dalsi zapis- tak zaplatis aj za ten jeden den zapisu ako za cely rok, lebo vlada poslala uz tej predoslej skole peniaze na kazdeho studenta podla poctu studentov, ktori boli na zapise.
Preto moju teraz niektori moji spoluziaci (a je ich dost, lebo u nas na medine opakuje kvoli FAKT TAZKYM skuskam vela studentov rocnik) na ten cely "trochu" nedomysleny zakon nervy.
modica: moja sestra platí, ale ona chodí externe. neviem ako to je na dennom.
caute. Ja sa chcem spytat, ako to je s platenim na VS - denne studium? Niekde som pocula, ze platit treba..(tym nemyslim ten povinny poplatok na prijimacky), inde zase ze netreba. Tak ako to vobec je? Konkretne mam na mysli Ekonomicku univerzitu v BA.