Roacutan vylieci akne

Príspevok v téme: Roacutan vylieci akne
toro

Nasiel som tuto webku a cital som dost o ludoch ktori maju problemi s akne.Pravdaze mal som ich aj ja.Akonahle som dokoncil strednu skolu povedal som stop akne a povedal som koznej ze nechcem uz viac akne ani vidiet a ona mi predpisala liek Roacutan ci ako sa volal.Liecba timito antibiotikami trvala 6 mesiacov a na mesiac tabletki vysli na 480sk.A teraz mam 21 a vyse roka nemam ziadne akne a ak sa aj vitvori tak hned zbledne a zmizne.Ale je pravda ze na kazdeho tieto silne antibotika vplivaju rozdielne a umna nebola licba lahka,po prvom mesiaci az do ukoncenia liecbi som mal blet vyblednutu az bilu,popraskanu a musem som si ju natierat bielov mastickov a dost to stipalo a hlavne som mal stale popraskane pery.Ano boli to tazke mesiace ale teraz mozem povedat ze stalo to zato a som rad ze mam akne za sebov

11s11

mna uz nebavi si davat maste na tvar a vseljake somariny.. tak mi rodicia kupili ACNEON od walmarku.. take zelene tabletky.. no je to len vyzivovy doplnok.. vraj ucinok je po 8 tyzdnoch ale tak zatial nic.. (2. tyzden).... Mal som aj 16 tabletiek ROVAMYCINE - antibiotika kvoli bolesti hrdla.. potom mi k tomu este lekarnicka dala probiotika.. celkom to stiahlo akné.. ale ked som prestal brat a zase sa oholil na tvari tak sa to vratilo zialbohu..

11s11

este k tomu lieku by som chcel povedat ze mne ho tiez chcela predat lekarnička ked videla ake mam akne ale na druhy den mi povedala ze mi to nepreda lebo sa poradila so známou a ta jej to vyvratila.. no ja som cital ze jedno dievca spachalo samovrazdu lebo ten roacutan trva asi pol roka.. tri mesiace je vraj najmenej.. a baby su dost citlive na svoj vzhlad tak ked zacali silne vedlajsie ucinky tak asi ju to odradilo od zivota.. no a ja od toho radsej stránim aj ked mi jebaky lezu na nervy ale neviem ako by to na mna pôsobilo aj ked si myslim ze som trpezlivy..

11s11

prosim vas.. viete niekto vobec nejake jedlo ktore sa moze jest pri akne ? :D :D sak maslo, mlieko, vajcia, cokolada, jogurty.. sak nic sa nesmie kvoli tomu jest a to co mam papať trávičku jak ovečka a kakať zelene bobky ?

RNG

Na kozne problemy su dobre stavy z mladych trav, zelene ako napr Spirulina, tiez caj z korenov sarsaparilly a samozrejme odmorovanie tela, tj silne enzymi, cistenie pecene protokolom dr Berksona a cistenie criev absorbentmi, najma mikrovlaknimami, v davkach 10 -20 gramov denne s pol az litrom vody, inac zapekaju. Mikrovlakniny podporuju aj probiotika a tie nam vyrobia rozne protilatky aj na infekcie, ktore sa promptne nastahuju do koze poskodenej exemami.

Rumor555

Na Roacuttan si treba dať pozor,hlavne ak ste atopik vôbec by som ho neodpurúčala.Od narodenia som mala ekzém,okolo 9 roku mi zmizol,keď som mala 15 mala som dosť zlé akné na čo mi kožná predpísala Roacuttan.Akné mi síce zmizlo ale navrátil sa mi ekzém ktorý mám teraz po celom tele,na tvári,po rukách,nohách vo vlasoch,proste hrôza.Už 6 rokov sa s ním veľmi trápim,pomáhajú mi jedine kortikosteroidy.Nevedeli by ste mi prosím pomôcť?

tpch1

kate, ochlpenie nemas po Roaccutane. Prave naopak, Roaccutane moze docasne pocas uzivania oslabit vlasove cibulky a stencit vlasy. Ochlpenie (i akne) mas z nadbytku testosteronu, alebo z nadmernej citlivosti receptorov na testosteron.

jankaaaaaaaaa

kate tvoje nadmerne ochlpenie nema nic spolocne s roaccutanom! mas ho sposobene nerovnovahou hormonov v tvojom tele, ktora je zodpovedna aj za tvoje akne

kate777

Caute.dlhe roky som sa trapila s akne. Nic naozaj nepomahalo,mala som depresie a pocit menejcennosti a preto som sa rozhodla pre liecbu roaccutanom. Pomaly budem aj s liecbou koncit a moja tvar je hebka a krasna. No co ma trapi je nadmerne ochlpenie :( sposobene tymto liekom. Mqm ho vsade.tvar.okolie prs,nohy a brucho ani nehovorim.a postupne upadam do dalsej depresie.blizi sa leto a ja ked konecne mam krasnu plet opat nebudem moct ist na slnko :( nemate s tym niekto skusenosti ci chlpy nevypadnu po vysadeni lieku?

atak

Chcela by som sa opýtať,či niekto bral CURACNÉ.Je to niečio podobnéako Roacutanne.Dá sa počas liečby či už RO alebo CURACNÉ fajčiť a piť alkohol?fajčiť myslím príležitostne a alkohol tiež len sem tam. ĎAKUJEM