Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
a12: zmierena??? co ine my ostava:o(
i ked pri sexe sa neviem az na tolko uvolnit, pretoze stale myslim na to, ze su male:o(
nikka:prosim ta,ake balenie si ides kupit tych tabletiek? aj ja by som ich chcela skusit, aj ked velmi neverim, ze by to pomohlo, ale zatial ziadne tabletky som nebrala. iba HAK beriem uz asi 6 rokov a vobec nic:o( ziadna zmena. a ides si kupit celu zostavu, t.j.Prsia extra a aj gaba mladost? z tej stranky -odkaz odstránený-
aj ja nad tym rozmyslam, a samozrejme, ze to priatelovi nepoviem.:o)
kacka35: tebe je dobre, ty si aspoň natolko zmierená so svojimi prsiami, že vieš chodiť s chlapom, no ja s nimi teda až tak nie som zmierená:(((((((((( ale dúfam že to raz príde...
:o))))
no nic...uz ani pisat neviem
...nevyminil...hmmm...sorry
Tak, tak a12, plne s tebou suhlasim...uz som uplne z tych mojich mini prs zufala.i ked moj priatel tvrdi, ze by ich nevimenil nikdy na svete. dokonca ma aj odhovaral, ked som mu povedala, ze by som chcela skusit nejake tabletky na ich rast, vraj ja to nepotrebujem...uz ma to velmi deprimuje, ze vsade vokol seba vidim iba baby s velkymi kozami, a mam pocit, ze som uz jedina na svete s takymi malinkymi:o( a plastiku vobec neberiem douvahy, i ked na nu sice mam:o( nevedela by som zit s pocitom, ze su len umele...
mimi.a : my práveže máme problém s kúpou podprsenky, lebo na také malé prsia podprsenku nevymysleli, všetky sú nám veľké a mne srdce boli za nimi ked ich vidím v obchode vyvesené:((((((
monaa: asi kto tu píše ti nevie poradiť lebo napr. ja sa tiež neviem s nimi zmieriť
no mne minule povedal frajer zo srandy, že mám menšie prsia ako on ale že jemu to nevadí ... skoro som ho zabila :(((