Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi malé prsia:o(

quixy

ano, priznavam, tamto je uz skutocny problem...ale tiez sa s tym da zit...mam nulky, obdobie puberty skoncilo a ja som uz zmierena s tym, ze inak nebude, lebo silikony by som si nikdy nedala, hoc by som vyhrala v lote:D:D nebolo by to uz ono...tak som zmierena...ale sem - tam na mna pride take obdobie, ze som "ina"

andika131

Ahojte baby!Viem aky to je pocit mat malilinke prsia,radsej lentilky pod kobercami,takto mi hovorili spoluziacky.Nasla som si aj chlapa,neskor sme sa aj zobrali,s tym ze mi stale tvrdil ze mu nevadia moje lentilky,kym si nenasiel prsnatu babu,kvoli komu sme sa rozviedli.Teraz mam 30 rokov,a konecne aj spokojna s poprsim,v januari som sa dala operovat.Baby naco trpiet cely zivot a pytat sa samu sebu "ja preco nemozem mat take krasne prsia?Boze aspon dvojky mi daj!"Inplantovali mi silikony v tvare slzy,az za sval,bolo to velmi bolestive po operacii,ale teraz som spokojna,vyzeraju ako normalne,na pohmat necitit inplantat,nikdo by si netrufal povedat ze su umele kym nezbadaju 3cm jazvycky.Baby konecne sa citim ako baba,hoci teraz ich mam len dvojky,ale predtym som vyzerala ako pribraty chlap na prsiach.Zmente to,na com sa da menit a budte stastne!!!!!S pozdravom A.

a12

kačka35 neviem či som ten NN Add bust už nemala, neviem presne lebo som niečo objednala ale už sú tomu vyše 2 roky, takže velmi sa na názov nepamätám, ale viem že z novín som to objednala, tam to bolo propagované aj krémik k tomu bol, nič sa nezmenilo z toho, síce som len objednala myslím len jedno balenie....

kacka35

nepytali ste sa niekto na nazor o uzivani tabliet na rast prs svojho gynekologa???velmi by ma zaujimal jeho nazor na to. ja sa ho to chystam spytat, ale bohuzial sa neviem k nemu akosi dostavit, vzdy mi nieco do toho pride