Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi malé prsia:o(

monaa

čaute babenky ja mam male kozy a veľké nie su všetko tAK BY SOM ICH CHCELA Až ICH ZAčíNAM NEZNáŠAť ALE nie su všetko kurnik vedˇaj male su sexi ja vyhlasujem že neznášam veľké kozy ale to len preto lebo ich nemám PRACHY NA PLATIKU NEMAM TAK MOžEM ISť DO PRDELE A NEVIEM AKO SA ZMIERIť S TYMITO MINI CICKAMI PORADTE MI

mimi.a

kazdy chce to, co nema. Vas trapia male prsia a mna trapia moje velke. Vas urcite neboli chrbtica, nemate problemy s kupou podprsenky a ani "problem" ze Vas muzi okukuju na urcitych partiach... nuz, ak mi tvrdi, ze sa mi dival do oci... bud je skulavy alebo mi padli oci do vystrihu:)))A mam stvorky, tak ak niektora kusok chcete, rada Vam podarujem...:))

nikaa

čaute baby veď nestrašte že pri tých tabletkách na prsia sa nemože brať hak ja som sa pýtala aj dr aj v lekárni a povedali že bez problémov oboje ja som sa už bola objednať na platiku ale zrazu strih a už to nechcem predsa len je to pekné ale chlap predsa nemá chcieť len kozy fakt ja idem cvičiť radšej na riť stehná ved pekné nohy a kratka sukna tiež spravia svoje a po b: som už vydatá a s manželom sme usudli že po čase to predsa len začne vnímať negatívne príroda je príroda ale chcem velke prsia čo už teraz idem užívať tie prsia extra a verim tomu alebo teda beriem to tak že ked tomu budem verit tak to zaberie nie :)

dracica

ktora z vas ma za sebou plastiku prs a kde ste si to dali robit ja idem do bystrice za dva tyzdne mam uz aj trochu strach a chcela by som sa viacej dozvediet od ivici ak mozes ozvisa dik

a12

kačka35: ahoj, no mne decolen nezabral, ale brala som to len 2 mesiace. asi treba brať dlhšie takéto tabletky, ja neviem čo si mám o týchto tabletkách myslieť ked niektoré napíšu že fakt funguje, iné zas že vôbec....vyskúšaj tie Prsia extra aj ja si ich možno kúpim, potom si dáme vedieť

a12

Ahoj "tak"!!! Neviem, to jedna baba napísala že sa vtedy sa nemá brať HAK. Ináč mám chudú postavu, neviem či aj preto mi nenarastli riadne prsia, Boh vie. A ty ani s postavou nie si spokojná???

trin

Ahojte kocky,
mozem vam povedat,ze ziadne tabketky na rast prs nefunguju,je to len marketingovy tah.Dokonca mam z lepsich zdrojov,ze implantaty su mensie riziko ako tieto doplnky stravy s estrogenmi.HAK mierne zmeni velkost lebo vplyvom estrogenu zenske telo naviaze na seba vodu a potom mate pocit,ze sa vam zvacsili. Aj to je stav len prechodny,kym si telo na ne nezvykne. po vysadeni sa vam vratia do povodneho stavu.A viete, ze dlhodoby prisun estrogenu zvysuje riziko karcinomu prsnika,nechcem strasit,aj ja som brala HAK 10 rokov,ale kvoli tomuto som prestala.

tak

Ahooooojj A12.:)
tak,,pivecko pijem aj ja a dost lebo ho lubim len tak po veceroch niekedy si dat,ale nistm,decolen som pocul az nefunguje a na tom extra multivitamin ci ako sa to vola,ono to nevyzera zle,len tusim sa vtedy nemoze brat HAK?? mam taky dojem a to je dost blbe,lebo ja HAK berema neplanujem s nou prestat,takze tak no:(
keby mi aspon z tej hak narastli,teraz akurat menim ale davam si tu najmenej hormonalnu cize nic cakat nemozem:(
A ty mas aspon chuducku postavu alebo tak,ci ako si na tom,teda ak mozem vediet

kacka35

Ahoj a12
Aj ja rozmyslam nad Prsia extra, zatial som zadne taketo tabletky na zvacsenie prs nevyskusala, pretoze sa chcem o tom najskor porozpravat s gynekologom a akosi sa neviem stale k nemu odhodlat, alebo mi vzdy nieco do toho pride. A ten decolen tii zabral???