Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
"tak" ahoj! No veľa som toho nevyskúšala, akurát som mala raz decolen, potom sem tam si dám pivo, lebo moc to nemám rada, potom pijem sójové mlieko...no skúšam vecičky čo som sa dočítala....možno sú to len výmysli a nejaké bezpodstatné teórie:(((( teraz rozmýšlam či mám objednať tie prsia extra z tej stránky multivitamins, ty si ich neobjednáš?
dracica,
sem moc nechodim, tak som dotaz nasla nahodou, chod prosim ta do temy silikonove prsia, na OP som bola 12.9 a cele to tam obsirne opisujem, stretneme sa tam ok?
pytam sa ivici ci uz bola na plastike prs a ci je spokojna mna to caka tiez velmi sa tesim mam dve deti a som nespokojna s tvarom a pevnostou dakujem
a12... ahojky...Ja neviem tiez moja,vies ono neviem ci je nalepsie do prirody zasahovat ale rozmyslam ze ked budem mat viac rokov,mozno by som si aj dala, no neeviem este, mozno som take naozaj mala mat a bvacsiee by bol problem,vies zvyknut si atd...
a ty si skusala viac variannt, ako ich zvacsit ci nie??
,ahoj, s tou HAK si si ista? odkial mas to info? dik
a12> no, dalo by sa povedat,ze nemam ziadne..tak 78 cm obvod..ale som v pohode a ved mozno este narastu..a ak nie,neva :)
tak: no napadlo ma to už, ale myslím si že by som nebola spokojná ani vtedy keby som si dala silikóny, lebo by to vyzeralo velmi neprirodzene, vieš do takých malých prs dať silikony, no neviem, ale skôr nie, a ty?
ja mam 19... ale nepohli sa mi od 15tich cize pochybujem ze by sa este nejake zmeny uskutocnit mohli...
jedine ze ako niektore baby hovria ze po porode,no neviem pochybujem :D
a ty si o silikonoch ako niektore baby tu nerozmyslala??