Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
no ja mám už 24 a furt dúfam že mi aspoň o pol alebo 1 cm narastú, ako sa hovorí nádej umiera posledná! a ty máš kolko rokov?
mam amale,,ziadne prsa... a viem ze mi uz nikdy nenarastu,velmi pekny pocit fakt!!!!
:(
tak: aj ty máš také prsia? Hrôza čo!!!!!
a12 .... presne !!!!!
mas pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jiji vieš ale je rozdiel medzi malými prsiami a medzi skoro ničím takže.......
ahojte kočky, mám ten istý problém s prsiami. Mam aj dieťa a zostali mi mini-1, aj som uvažovala nad sil. ale kto vie ako po 20 rokoch to bude mat učinok v tele? a este ich po rokoch treba aj vymeniť, treba ratať aj s tou možnosťou a čo ak financne sa to nebude dať? mam veľa priateľov ktorý síce kuk po veľkých prsiach ale ak má žena pekné nohy či zadok , tvár myslia si že je to sexi tiež. Vraj malé neovisnú :o) a je sranda že si niektoré známe dali urobiť prsia a muž ju vymenil za plochu kočku, vraj ju to ostarelo a stratila to dievčenske na sebe. Neviem , veď ako sa kto rozhodne , hlavne nech sa dobre citi:o)
no ja neviem baby, podla mna toto nemoze byt tak celkom bez vedlajsich ucinkov..ja by som s tabletkami velmi neexperimentovala :/ tiez ich mam malinke ale nevadi mi to :) problem je v hlave, nie v prsiach..treba mat rad svoje telo nech je ake je :)
jaeny: ale to by som musela objednať 2 balíky že? lebo len vtedy to je za tých 580 či kolko, ináč to stojí vyše 700 Sk(100 ks tabliet), neverím že by mi to pomohlo, lebo mala som Decolen, a nič, tak toto by mi prečo pomohlo:((((((((((((((
čauko myslím,že stopro!!!!