Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

damian

Moc stipe tym viac, cim viac je pokozka zapalena a znecistena. Moc si nechaj na tvari v noci a rano sa umyj poriadne, ale najlepsies tudenou vodou.

MOC SAMOZREJME MUSI BYT VLASTNY A NIE NIJAKY KAMARATOV!!!

damian

Ludom sarkastickym i tym, co sa tuto hlupo vysmievju odporucam zohnat si literaturu o urinoterapii. Mozno vas ten smiech prejde. Vykaly a moc su ako nebo a peklo, ok?

noonaa

neblaznite...nikto vas nenuti to skusat...ale uprimne vyhlasujem,ze to pomaha,za 2 tyzdne sa m tak krasne vylepsiela plet..a to som ju mala dost zlu...

alexia

dala som si to 1.x na xicht, necitim ziadne stipanie... smiem vediet ako si to aplikujete? ja som si namocila tampon ked som cikala, ale mam taky pocit ako by som si toho dala malo na seba.

maja77

ludia,neblaznite,majte rozum!!!keby to bol taky zazrak,tak to pouzivame vsetci.keby niekto napisal,ze na plet su dobre aj vlastne vykaly zo stolice,aj to si nanesiete?fuj,dviha sa mi zaludok!!!

silviaaa

caute ja som si teraz dala na tvar ten moc a hrozne ma stipe tvar nemala som ho zriedit z vodou ??????? a musi byt ten moc otvoreny ????????????? ja som ho rano dala do flasky a zavrela som ju.a mam si to tak za hodinu zmyt alebo si ten moc mam nechat na tvari az do rana ???????